Case: Eurooppanuoret ry

Asiakas

Eurooppanuoret on vuonna 1997 perustettu valtakunnallinen nuorisojärjestö. Yhdistys toimii nuorten äänenä Eurooppa- ja kansainvälisyyskysymyksissä. Eurooppanuoret on alle 29-vuotiaiden nuorten kansalaisjärjestö, joka tavoitteena on edistää myönteistä suhtautumista Euroopan unioniin ja kansainvälisyyteen.

Eurooppanuoret ottaa aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin kannanotoilla, mielipidekirjoituksilla, tempauksilla sekä vaikuttamalla suoraan poliittisiin toimijoihin ja päätöksentekoon niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Työn sisältö

  • Uudet selkeämmät verkkosivut uudella rakenteella
  • Uusi värimaailma ja ilme
  • Hakukoneoptimointi
  • Tuttu logo freesattu uuteen ilmeeseen sopivaksi
  • Ohjeet kotisivujen käyttöön sekä artikkeleiden kirjoittamiseen
  • Graafinen ohjeistus muun markkinoinnin tueksi
verkkosivut eurooppanuoret

Työn kuvaus

Huhtikuussa starttasi yksi mielenkiintoisimmista projekteista omalla yrittäjän urallani. Eurooppanuoret ry:lle lähdettiin suunnittelemaan täysin uudet verkkosivut uudella ilmeellä.

Lähtökohtana projektille oli selkeyttää verkkosivuja, karsia turha ja vanha materiaali pois sivuilta sekä uudistaa ulkoasu kokonaan. Vanha ilme oli hieman ankea, joten yhdistykselle suunniteltiin samalla uusi pirteä värimaailma. Asiakkaan aktiivinen osallistuminen projektiin ja materiaalin tuottamiseen mahdollisti loistavan lopputuloksen.

Verkkosivuston ilmettä päivitettiin ja ulkoasusta tehtiin eloisa. Vanha ilme oli synkän harmaa, siihen haluttiin muutos. Lopputuloksesta tuli vähintäänkin hieno!

Ajankohtaisia artikkeleita työstetään usein, joten tätä varten tehtiin yksityiskohtaiset ohjeet näiden tuottamiseen.

Asiakaspalaute

"Olemme todella tyytyväisiä verkkosivujen uudistusprojektiin ja lopputulokseen Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa! Jesse hallitsee teknisen puolen hyvin ja me saimme esittää toiveitamme joustavasti läpi projektin."

"Lopputuloksesta tuli tosi raikas ja toimiva! Projekti eteni täysin aikataulussaan ja hyvällä yhteistyöllä."

- Julia Kahelin, Pääsihteeri, Eurooppanuoret ry