Case: Kosofinn Oy, Lahti

Asiakas

Lahdessa sijaitseva yritys Kosofinn Oy aloitti toimintansa polyuretaanisten huonekalurunkojen valmistajana huonekaluteollisuudelle ja verhoilijoille vuonna 1972.

Nykyään yritys tunnetaan eritoten salibandytuotteistaan. Kosofinn valmistaa osia myös mm. kylmälaite- ja elektroniikkateollisuudelle.

Työn sisältö

  • Verkkosivut yritykselle
  • Sisällön asettelu sekä hakukoneoptimointi
  • Ohjeet sivujen käyttöön
verkkosivut lahti kosofinn oy

Työn kuvaus

Asiakkaalla oli pakottava tarve saada nopeasti uudet verkkosivut pystyyn. Vanhat sivut olivat vanhentuneet niin pahasti, että toimivuudessa oli pahoja puutteita.

Projekti lähti Lahden tapaamisen myötä nopeasti liikkeelle. Kun webhotelliasiat saatiin selvitettyä, homma lähti rullaamaan suhteellisen kivuttomasti. Kosofinn Oy:n kotisivut valmistuivat kolme viikkoa ennen sovittua takarajaa.

Asiakas sai tyylikkäät uudet nettisivut. Sivustoa päivittämällä tasaisin väliajoin, vältetään jatkossa sivuston toimivuuteen liittyvät ongelmat.

Asiakaspalaute

"Yrityksen kotisivut olivat kaivanneet päivitystä jo pidemmän aikaa. Sivut olivat vanhanaikaiset ja kömpelöt, myös yhteystietoja ja asiasisältöjä oli tarvetta muokata. Sivut ovat yritykselle tärkeä väylä / tietokanava esim. salibandytuotteiden osalta ja oli siis tärkeää saada tiedot päivitetyksi ajan tasalle."

"Otimme yhteyttä Jesseen ja teimme hänen kanssaan sopimuksen kokonaisuudesta, jossa sivut uusittaisiin kokonaan. Projekti eteni hyvää vauhtia ja kun viimeisetkin sopivat kuvat löydettiin, sivut päästiin julkaisemaan. Olemme tyytyväisiä selkeään lopputulokseen ja nyt on mukava vinkata asiakkaita kurkkaamaan sivujamme ja ne näyttävät hyvältä myös mobiilissa."

- Jari Hallikas, Työnjohtaja, Kosofinn Oy