Case: Silux Oy Ab

Asiakas

Espossa sijaitseva yritys Silux Oy on merkittävä ulkovalaisimien ja ulkovalaisintarvikkeiden maahantuoja ja tukkumyyjä Suomessa. Perheyritys palvelee asiakkaitaan yli 25 vuoden kokemuksella sekä laajalla tuotevalikoimalla.

Silux Oy on erikoistunut ulkovalaisimien ja niiden tarvikkeiden myyntiin. Yrityksen päämiehiin kuuluvat johtavat kansainväliset valmistajat.

Työn sisältö

  • Mobiiliystävälliset verkkosivut
  • Yksilöllinen ulkoasu ja tekninen toteutu
  • Hakukoneoptimointi
  • Ohjeet tekstien ja kuvien muuttamiseen
verkkosivut espoo silux oy

Työn kuvaus

Asiakkaalla oli tarve saada mobiiliystävälliset verkkosivut, jotka löytyvät myös hyvin hakukoneesta. Edelliset sivut olivat parhaat päivänsä jo nähneet, joten uudistaminen oli välttämätöntä. Sivustoa myös laajennettiin reippaasti uudistamisen myötä. Silux Oy sijaitsee Espoossa, mutta tapaaminen saatiin onnistumaan helposti. Jatkossa kommunikointi sujui ongelmitta puhelimitse ja sähköpostin välityksellä.

Kiitos asiakkaan aktiivisen osallistumisen ja laadukkaan materiaalin, projektia saatiin työstettyä koko ajan eteenpäin ilman katkoja. Tämä mahdollisti myös parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Projektin lopuksi tehtiin perinteisesti ohjeet sivuston käyttöön.

Asiakaspalaute

"Yhteistyö Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa oli helppoa alusta saakka. Tarjous käytiin avoimesti ja kunnolla läpi ennen yhteistyön aloittamaista, mikä edesauttoi projektin etenemistä. Molemmilla osapuolilla oli koko ajan selvä kuva missä mennään ja mihin ollaan menossa. Jesse myös auttoi kommunikoinnin kanssa uuteen sekä vanhaan palvelintarjoajaan, mikä helpotti meidän hommia."

"Verkkosivuista tuli hienot ja käytettävyydeltään hyvät. Lopputulos vastasi odotuksiamme. Mainostoimisto teki myös hyvää työtä eri materiaalien ja kuvien kanssa, minkä johdosta lopputulos on viimeistellyn näköinen."

Voin lämpimästi suositella Mainostoimisto Poikkeuksen palveluita

- Christoffer Nyman, Silux Oy Ab