Case: Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy

Asiakas

Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy on keskisuomalainen lastensuojelupalveluita tuottava yksityisomisteinen yritys. Yksikkö sijaitsee Laukaassa.

Yritys tekee tärkeää työtä, jonka tavoitteena on tukea erityislapsia, joilla on todettu tarve ammatilliseen erityisasiantuntemuksen ja kokonaisvaltaiseen huolenpitoon.

Työn sisältö

  • Verkkosivut uudelle yritykselle
  • Hakukoneoptimointi
  • Värimaailma ja fontit
  • Logo
  • Ohjeet kotisivujen käyttöön
verkkosivut ja logo laukaa sp tasku

Työn kuvaus

Meillä oli alun perin tavoitteena saada projekti tehtyä kahdessa viikossa. Äkkiä kuitenkin huomasimme, että meistä riippumattomista tekijöistä johtuen kaksi viikkoa tulisi liian nopeasti, joten otimme suosiolla hieman lisäaikaa. Uuden aikataulun puitteissa kaikki valmistui ajallaan. Verkkosivut uudelle yritykselle julkaistiin juuri ennen kuin Keskisuomalaisessa ilmestyi asiakasyrityksen rekryilmoitus.

Projektissa toteutettiin kokonaisvaltainen yritysilme sisältäen värimaailman, fontit, verkkosivut ja yrityksen logon asiakkaan toiveilla. Kokonaisuus saatiin tehtyä todella nopeasti kiitos asiakkaan aktiivisen osallistumisen ja ripeän materiaalin tuottamisen myötä.

Lopputulos on kevyt ja hienovarainen, yrityksen toimintaan sopiva. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat viimeistelevät lopputuloksen.

Asiakaspalaute

"Mainostoimisto Poikkeus toteutti uuden yrityksemme nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen, sekä logon graafisen suunnittelun alusta loppuun toivomassamme erittäin napakassa aikataulussa. Yhteistyö oli läpi koko projektin mutkatonta, tehokasta ja pysyi tiukassa aikataulussaan. Jessen kanssa oli mukava ja helppo työskennellä, välitön persoona ja moniulotteinen asiantuntijuus teki projektin meille vaivattomaksi."

"Näkökulmastamme on asiakkaan suuri etu, kun projektin sekä visuaalinen osa, että tekninen osaaminen ja toteutus on saman henkilön hallinnassa. Jesse sai nopeasti kiinni toivomastamme visuaalisesta ilmeestä ja alamme erityispiirteistä. Nettisivujen lopputulokseen ja logoomme olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Sivujemme päivittämiseen saimme kattavat ohjeet ja on turvallista tietää, että ongelmatilanteissa voimme kääntyä Jessen puoleen ja yhteistyö jatkuu saman ihmisen kanssa tutuin, tehokkain menetelmin."

"Voimme lämpimästi suositella Mainostoimisto Poikkeusta kaikille mainostoimistopalveluita tarvitseville, todella nimensä mukaista poikkeuksellisen laadukasta yhteistyötä ja osaamista!"

- Johanna Korhonen, Laatujohtaja, Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy