facebook-mainonta jyväskylä
banneritesti

Löytyykö yrityksesi Facebookista?

Sosiaalisen median mainonnalla löydettävyys kuntoon

Facebook ja sosiaalinen media

Facebook ja sosiaalinen media, nämä asiat ovat erittäin pinnalla ja kaikkien huulilla. Moni ei ole vielä tietoinen, mihin muuhun näitä voikaan käyttää, kun postauksiin reissusta tai rantasaunalta. Sanotaan vaikka näin, että se mistä ihmiset löytyvät, löytyvät myös yritykset.

Markkinointi on erittäin tehokas tapa myyntiin ja asiakashankintaan. No mutta entä somemainonta? Luonnollisesti ja aivan varmasti, jopa tehokkaimmasta päästä oikein käytettynä.

Katso paketit

Tapoja miten Poikkeus voi edistää yrityksenne myyntiä Facebookin avulla:

Tietoisuuden kasvattaminen

Yrityksen löydettävyyden merkityksestä ei voi kiistellä, eikä se ole asia, mistä kannattaisi myöskään tinkiä. Näkyvyyden kautta asiakkaat löytävät tietoa yrityksenne tuotteista ja palveluista, mikä tietää enemmän yhteydenottoja ja kauppaa!

Myynnin edistäminen

Kun asiakkaan mielenkiinto on saatu herätettyä, voimme kohdentaa ja suunnitella sisältöä ja viestejä, jotka tukevat asiakkaan ostopäätöstä.

Liidien hankinta ja uusasiakashankinta

Markkinoinnin dataa seuraamalla saadaan paikannettua kiinnostusten kohteiden perusteella potentiaalisia asiakkaita. Myynti on jatkossa yksinkertaisempaa ja lisäksi kustannustehokkaampaa.

Uudelleenmarkkinointi

Oli asiakas sitten päätynyt jo ostopäätökseen tai ei, oikein kohdennetulla mainonnalla voidaan joka tapauksessa tehokkaasti herätellä mielenkiintoa tai myydä uudelleen. Facebookilla voidaan hyödyntää kohdentamisessa käyttäjien aikaisempia toimintoja.

Kenelle Facebook-mainonta sopii?

Lyhyesti ja ytimekkäästi, kaikille. Olitpa sitten iso tai pienempi toimija, niin tämä on vähintään kokeilemisen arvoinen juttu.

Facebook-mainonta on erinomainen tapa herättää asiakkaan mielenkiintoa ja saada yhteydenottoja tuotteeseen tai palveluun liittyen. Tämä helpottaa huomattavasti myyntiä siinä mielessä, että jää on valmiiksi murrettu ja tarve on jo tietoisuudessa.

Mainonnalla saadaan nostettua yritystä vahvasti tietoisuuteen ja sitä voidaan käyttää myös inbound-myynnissä, jossa asiakas on aloitteellinen.

Oikein tehty Facebook-mainonta:

 • Lisää yrityksesi tunnettavuutta ja näkyvyyttä
 • Kasvattaa myyntiä
 • Luo uusia laadukkaita asiakaskontakteja
 • On investointi - ei kuluerä

Facebook-mainonnan paketit

Olipa tarve markkinoinnille sitten pieni tai suuri, meille ulkoistamalla vapautat omaa aikaasi ja voit luottaa siihen, että mainonta pyörii töiden taustalla osaavissa käsissä. Tarjoamme useampaa eri vaihtoehtoa, joista voit valita paketin, joka palvelee sopivalla laajuudella käyttötarvettanne. Paketteja on myös mahdollista vaihtaa tarpeen mukaisesti.

Valittavissa on seuraavia somepaketteja käyttötarpeen mukaisesti:

Aloituspaketti 480e /kk:

 • Tämä paketti sopii kaikille yrityksille, jotka ovat valmiina ottamaan ensiaskeleen somemaailmaan. Sisältää etäpalaverin (max 30min), jossa käydään yhdessä läpi mm. yrityksen toimintaa, kohderyhmää ja tavoitteita.
 • Paketti sisältää myös Facebook-sivun perustamisen puolestasi, yhden julkaisun viikossa ja lisäksi kaksi mainoskampanjaa kuukauden ajalta.
 • Kampanjat sisältävät suunnittelun, optimoinnin, seuraamisen ja raportoinnin tuloksista.
 • Ensimmäisen kuukauden jälkeen voidaan pitää palaveri ja keskustella jatkosuunnitelmista, valittavissa jatkoa ajatellen on tarpeiden mukaisesti kolmella eri laajuudella erilaisia paketteja.

Paketti S 320e /kk:

 • Sisältää yhden julkaisun viikossa ja kaksi mainoskampanjaa kuukaudessa. Sisältää kuukausittaisen suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja some-tilin päivityksen tarvittaessa.
 • Tulevat julkaisut hyväksytetään asiakkaalla kerran kuukaudessa. Kuvien ja tekstin sisällöntuotanto sisältyy hintaan.

Paketti M 650e /kk:

 • Sisältää kaksi julkaisua viikossa ja neljä mainoskampanjaa kuukaudessa. Enemmän tykkääjiä, seuraajia ja näkyvyyttä.
 • Sisältää kuukausittaisen suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja some-tilin päivityksen tarvittaessa.
 • Tulevat julkaisut hyväksytetään asiakkaalla kerran kuukaudessa. Kuvien ja tekstin sisällöntuotanto sisältyy hintaan.

Paketti L 900e/kk:

 • Sisältää kolme julkaisua viikossa ja kuusi mainoskampanjaa kuukaudessa. Enemmän tykkääjiä, seuraajia ja näkyvyyttä.
 • Sisältää kuukausittaisen suunnittelun, seurannan, raportoinnin ja some-tilin päivityksen tarvittaessa.
 • Tulevat julkaisut hyväksytetään asiakkaalla kerran kuukaudessa. Kuvien ja tekstin sisällöntuotanto sisältyy hintaan.

Miksi valita Poikkeus?

Meiltä saat aina poikkeuksellisen hyvää palvelua. Mutkattoman asioinnin lisäksi panostamme vahvasti asiakastyytyväisyyteen, niin että kuviossa mukana on pelkästään voittajia.

Olemme aina tarpeen mukaan tavoitettavissa ja valmiina, nyt kysymys kuuluu oletko sinä valmis?

Soita +358 41 709 4027
vesa karkulahti

Vesa Karkulahti
Sosiaalinen media