Case: Raivaustoiminta Nord

rtnord käyntikortti
raivaustoiminta nord saitti
case rt nord logo
Slider
rtnord käyntikortti
raivaustoiminta nord saitti
case rt nord logo
Slider

Asiakas

Raivaustoiminta Nord (Rt Nord) on laukaalainen perheyritys, jonka suku on työskennellyt kuljetusalalla 1940-luvulta saakka. Rt Nordin palveluihin kuuluu myös erilaiset purku- ja raivaustyöt sekä kiinteistöihin liittyvät työtehtävät.

Työn kuvaus

Raivaustoiminta Nordille toteutettiin yritysilme kokonaisuudessaan: värimaailma, logo, käyntikortit sekä responsiiviset verkkosivut. Yrityksellä ei ollut entuudestaan nettisivuja, joten käytettävyyyteen sekä sivuston helppokäyttöisyyteen kiinnitettiin erityishuomiota.

Asiakaspalaute

"Valitsimme Mainostoimisto Poikkeuksen uudistamaan yrityksemme graafisen ulkoasun sekä rakentamaan yritykselle nettisivut. Asiat etenivät joustavasti ja ammattimaisesti koko projektin ajan. Uusi graafinen ilme on mielestämme onnistunut ja www-sivujen ulkoasu sekä käytettävyys ensiluokkaista."

"Saimme neuvoa ja opastusta nettisivujen päivittämiseen sekä ideoita yrityksen markkinoinnin toteuttamiseen myös jatkossa. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä jatkossakin Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa."

- Seppo Auvinen, Raivaustoiminta Nord Oy