Mainostoimisto Poikkeus Jyväskylä
Mainostoimisto Poikkeus Jyväskylä
banneritesti

Mainostoimisto Jyväskylässä

Mainostoimisto Poikkeus

banneritesti

Mainostoimisto Jyväskylässä

Mainostoimisto Poikkeus

Poikkeuksellista palvelua

Mainostoimisto Poikkeus nostaa yrityksesi ilmeen uudelle tasolle. Yrityksen tavoitteena on toteuttaa juuri teidän tarpeisiinne sopivat verkkosivuratkaisut ja takaa paremman näkyvyyden Googlen hakutuloksissa. Verkkosivujen visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus saman henkilön toimesta takaa mutkattoman ja nopean toteutuksen.

Varmistetaan että yrityksesi ilme on kunnossa myös painetun materiaalin puolella ja tehdään tarvittavat toimenpiteet.

Jatkuva tuki ja opastus sekä laatutakuu kaikelle tekemiselle takaavat laadukkaan ja laajan mahdollisuuden yhteistyölle. Lähtökohtana jokaiselle projektille on asiakastyytyväisyys ja pitkäaikainen yhteistyö!

Yritys on perustettu vuonna 2017 toiminimellä, osakeyhtiöksi yritys muuttui 2020 vuoden lopulla. Yritys sijaitsee Jyväskylässä, mutta asiakasyrityksiä löytyy ympäri maan Helsingistä Ouluun ja Kankaanpäästä Savonlinnaan.

Soita tästäAsiakaspalautteet

Miksi valita Poikkeus?

Asioit vain yhden ihmisen kanssa, mikä takaa mutkattoman projektin. Verkkosivuston graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus takaa sen, ettei yllätyksiä ilmaannu.

Tyytyväisyystakuu tekemiselle. Lopputulos näyttää hyväksytyn luonnoksen mukaiselta, mikäli näin ei jostain syystä ole - saat rahasi takaisin.

Läpinäkyvää toimintaa. Projektin valmistuttua ei tule ylimääräisiä maksuja. Ei piilokuluja. Omistat itse omat sivusi ja saat ohjeet käyttöön.

Yli 90 tehtyä verkkosivuprojektia. Asiakastyytyväisyys on yli 98%. Tutustu asiakaspalautteisiin tästä.

Katso työnäytteetLue verkkosivuista
jesse poikkeus yrittäjä

Yrittäjänä toimii, Jesse Poikkeus