Mainostoimisto Poikkeus Jyväskylä
banneritesti

Mainostoimisto Poikkeus

Poikkeuksellista palvelua vuodesta 2017

Mainostoimisto Jyväskylässä

Poikkeus on perustettu toiminimellä vuonna 2017. Osakeyhtiöksi Mainostoimisto Poikkeus muuttui 2020 vuoden lopulla kasvavan kysynnän vuoksi. Yritys sijaitsee Jyväskylässä, mutta asiakkuuksista puolet tulee Keski-Suomen ulkopuolelta. Asiakkaita on Helsingistä Ouluun ja Porista Savonlinnaan.

Lähtökohtana on loistava asiakaspalvelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet. Asiakastyytyväisyys on ollut yli 98%, josta voi olla ylpeä. Poikkeus on pieni ja ketterä yhden miehen mainostoimisto, jossa yrittäjänä toimii Jesse Poikkeus.

Yhteistyö asiakasyrityksen kanssa alkaa yleensä kotisivu-uudistuksen pohjalta. Tämän jälkeen käydään läpi, missä kaikessa muussa voin olla avuksi (Google-mainonta, sosiaalinen media, perinteisemmät painotyöt kuten esitteet ja lehtimainokset tai vaikkapa tarjouspohjien teko)

TyönäytteetAsiakaspalautteet
jesse poikkeus

Yrittäjänä toimii Jesse Poikkeus

Miksi valita Mainostoimisto Poikkeus kun tekijöitä on kolmetoista tusinassa?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle lähes 100 projektin kokemuksella ja 98% asiakastyytyväisyydellä.

Saat yrityksesi näköiset kotisivut, jotka ovat myyvät ja huutavat luotettavuutta.

Lupaan helpon, nopean ja vaivattoman projektin, jossa asiakkaalle ei tule mitään piilo- tai kuukausilaskutteisia kuluja. Projektiin varataan neljä (4) viikkoa, joista asiakkaan työaikaa kuluu kaksi (2) tuntia. Puoli tuntia viikossa siis riittää!

Tiedän mitkä asiat ovat kotisivuilla tärkeitä ja mitä pitää ottaa huomioon haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Pystyn lupaamaan TYYTYVÄISYYSTAKUUN ja TULOSTAKUUN tavoitteillemme.