Mainostoimisto Poikkeus

Poikkeuksellista palvelua vuodesta 2017

Poikkeuksellista palvelua Jyväskylästä käsin

Mainostoimisto Poikkeus on perustettu toiminimellä vuonna 2017. Yhtiömuodon muutos osakeyhtiöksi tapahtui vuoden 2020 loppupuolella. Yhden miehen yritys toimii Jyväskylästä käsin apunaan kattava verkosto.

Asiakkuuksia on vuosien varrella kertynyt toistasataa ympäri Suomen, Helsingistä Tornioon ja Porista Lappeenrantaan. Focuksena on aina ollut laadukkaissa verkkosivutoteutuksissa ja yrityksen brändin kehittämiseen sen ympärillä.

Alusta saakka on ollut selvää, että yrityksen arvopohja nojaa rehelliseen ja hyvään asiakaspalveluun, sekä laadukkaaseen työn jälkeen. Työn jälkeen josta voi olla ylpeä.

Vuonna 2023 Poikkeus pääsi toteuttamaan 18 uutta verkkosivustoa, sekä luomaan kolme brändi-ilmettä 100% asiakastyytyväisyydellä!

Tutustu asiakastarinoihin

Miksi juuri Poikkeus?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle yli 100 projektin ja yli 100 tyytyväisen asiakkaan kokemuksella. Se että sivuston suunnittelu ja toteutus on saman ihmisen käsissä, varmistaa sen että aikataulu ja budjetti pysyy!

Saat yrityksesi brändiä tukevat verkkosivut, jotka ovat myyvät ja nostavat yrityksestä saadun ensivaikutelman seuraavalle tasolle.

Helppo, nopea ja vaivaton projekti. Ilman mitään piilokuluja tai määräaikaisuutta.

TULOS- ja TYYTYVÄISYYSTAKUU.

Yhteydenpito on jatkossa helppoa kun tietää aina kenelle soittaa.