laadukkaat verkkosivut jyväskylä
banneritesti

Laadukkaat verkkosivut yrityksellesi

Investointi mikä maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin

Verkkosivut aina 100% tulos- ja tyytyväisyystakuulla

Vanhanaikaiset ja vanhentuneet verkkosivut heikentävät yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Varmistetaan sadan projektin kokemuksella, että yrityksesi ei kuulu tähän joukkoon, vaan on ajan hengessä kiinni.

Tilannekartoituspalaverin jälkeen asiakkaan ei tarvitse kuin toimittaa kuvamateriaali. Kaikki muu hoidetaan täällä päässä. Projekti on neljän (4) viikon sisällä valmis työn aloituksesta. Työlle annetaan aina 100% takuu.

Brändisi mukaiset verkkosivut
100% takuulla
Vaivattomasti

Katso työnäytteet

Verkkosivupaketti avaimet käteen

 • Webhotellin tilaus ja konsultointi
 • Yksilöllisen ulkoasun suunnittelu ja toteutus
 • Mobiiliystävälliset verkkosivut joka laitteelle
 • Laadukas hakukoneoptimointi
 • Helppo käytettävyys ja hyvä asiakaspolku
 • Ohjeet sivujen päivittämiseen
 • Analytiikkatyökalun asentaminen ja evästekysely
 • 100% Tyytyväisyystakuu ja tulostakuu
verkkosivut yritykselle

Nämä ja lähes sata muuta yritystä suosittelee

 • dry ice finland logo kouvola
 • logo hämeen kuljetus tampere
 • kuljetus pynnönen logo kerava
 • laukaan talopalvelu logo laukaa
 • jokilaakson louhinta logo kotka
 • heinolan heinäsaari logo heinola
 • kauppalaisseuran säätiö logo jyväskylä
 • rekka spa logo lieto
 • maanrakennus huuskonen jyväskylä
 • Sulmu logo helsinki

 

Meillä yhteistyö Jessen kanssa sujui erittäin hyvin koko projektin ajan. Olen tyytyväinen uusittuihin kotisivuihimme ja voin lämpimästi suositella Mainostoimisto Poikkeusta. Työn jälki puhuu puolestaan.

Tapani Saikkonen, Keski-Suomen Tuholaistorjunta - Hankasalmi

Sivusto vastasi odotuksia. Saimme tyylikkäät kotisivut, jotka ovat tehty meidän tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja joustavuuteen.

Emme halunneet valita tekijää, joka tekee "bulkkitavaraa", eli samalla ulkoasulla olisi tehty 500 sivustoa.

Palvelulupaus siitä että ulkoasua hiotaan tarvittaessa niin pitkään, että olemme tyytyväisiä oli ratkaisevassa osassa päätöksenteossa.

- Tea Vesma, Rekka Spa Oy – Lieto

Kotisivuistamme saimme juuri sellaiset kuin sovimmekin, ehkä jopa hiukan paremmatkin. Kaikki sujui hyvin ja aikataulussa, kaikin puolin sujuvaa yhteistyötä.

Juha Nokelainen, Hämeen Kuljetus Oy - Jyväskylä

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Tavoitteena kartoituspalaverissa käydä läpi toiveet ja tarpeet ja perustiedot yrityksenne toiminnasta. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten. Katsotaan miten ja missä kaikessa pystyn teitä auttamaan ja mikä nimenomaan hyödyttää teitä ja toimintaanne.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään sekä kerrataan projektin kulku. Käydään läpi sinun yksityiskohtaiset toiveet mitä sivuille halutaan ja mietitään yhdessä paras laajuus kotisivuille ja se että panostetaanko vain ulkoasuun vai halutaanko maksimoida löydettävyys halutuilla hakusanoilla Googlessa. Päätöspalaverissa annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään kuvamateriaalia ja sisältöä. Tässä kohtaa meillä on tiedossa aikataulu miten projektin kanssa edetään. Autan näissä kaikissa / hoidan kaikki tarvittavat tilaukset.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Saat kuvankäsittelyohjelmalla tuotetun luonnoksen siltä, miltä uudet kotisivut tulevat näyttämään. Ulkoasu on suunniteltu toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Kun luonnos on hyväksytty, lähdetään tekemään sen näköistä sivustoa. Tässä kohtaa astuu voimaan 100% tyytyväisyystakuu, sille että lopullinen työ näyttää tarkalleen siltä mitä on tilattu. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

4

Sivuston rakennus

Aloitetaan sivuston rakennus hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Uudet sivut rakennetaan nykyisten sivujen alla piilossa tai testipalvelimella, joten vanhat sivut ovat toiminnassa niin kauan kuin uudet ovat valmiit. Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Sivuston rakentamiseen kannattaa varata muutama viikko.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, vanha sivusto lakkaa olemasta ja uusi astuu voimaan. Pidetään lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Annetaan projektin lopuksi ohjeet sivujen käyttöön. Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annan myös tulostakuun, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Projektin päätyttyä olen käytettävissä aina kun jotain muutostarpeita tulee. Päivitetään sivustoa aika ajoin ja varmistetaan että sivusto on pitkäikäinen. Halutessanne kehitetään sivustoa koko ajan ja tehdään kuukausikohtaisia raportteja mm. kävijäliikenteestä.

Katsotaan myös missä muussa pystyn teitä auttamaan. Google-mainonta, sosiaalinen media, esitteet, tarjouspyyntöpohjat jne...

Miksi valita Mainostoimisto Poikkeus kun tekijöitä on kolmetoista tusinassa?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle lähes 100 projektin kokemuksella. Graafinen suunnittelu ja tekninen toteutus saman tekijän toimesta takaa sen, että aikataulussa pysytään ja saadaan juuri sitä mitä ollaan tilattu. Asiakastyytyväisyys hipoo täyttä sataa prosenttia.

Saat yrityksesi näköiset kotisivut, jotka ovat myyvät ja huutavat luotettavuutta.

Pystyn lupaamaan TYYTYVÄISYYSTAKUUN ja TULOSTAKUUN tavoitteillemme.

Lupaan helpon, nopean ja vaivattoman projektin. Uudistukseen varataan neljä (4) viikkoa, jonka jälkeen uudet sivut ovat julki.