laadukkaat verkkosivut jyväskylä
banneritesti

Laadukkaat verkkosivut yrityksellesi

Kotisivut, jotka maksavat itsensä takaisin nopeasti

Verkkosivut yritykselle "avaimet käteen" toimituksena

Verkkosivut ovat yleensä ensimmäinen asia, mistä potentiaalinen asiakas saa ensikosketuksen yritykseen. Halvan näköiset tai pahasti vanhentuneet, toimimattomat verkkosivut antavat yrityksestä huonon kuvan.

On tärkeää, että yrityksesi verkkosivut toimivat moitteetta eri laitteilla, puhelimista tablettien kautta, tietokoneisiin. Ensisijaisen tärkeää on myös se, että yrityksesi kotisivut löytyvät hakukoneista ja vielä mahdollisimman korkealta hakutuloksista. Tämän kaiken lisäksi verkkosivut olisi hyvä näyttää laadukkailta ja haluttu sisältö täytyy olla hyvin esillä.

Verkkosivujen pitäisi pystyä vastaamaan näihin kaikkiin edellä mainittuihin haasteisiin.

Mainostoimisto Poikkeus toteuttaa yrityksellesi ajanmukaiset, laadukkaat ja mobiiliystävälliset kotisivut, jotka toimivat jokaisella näyttöpäätteellä.

Katso työnäytteetLue asiakaspalautteet

Verkkosivupakettiin kuuluu mm:

  • Webhotellin tilaus ja konsultointi
  • Yksilöllisen ulkoasun suunnittelu ja toteutus
  • Mobiiliystävälliset verkkosivut joka laitteelle
  • Laadukas hakukoneoptimointi
  • Helppo käytettävyys ja hyvä asiakaspolku
  • Ohjeet sivujen päivittämiseen
  • Analytiikkatyökalun asentaminen ja evästekysely
  • Tyytyväisyystakuu ja tulostakuu
Verkkosivuprojekti laukaa sptasku
Verkkosivu-uudistus hämeen kuljetus jyväskylä

lainausmerkit ikonit

Kotisivuistamme saimme juuri sellaiset kuin sovimmekin, ehkä jopa hiukan paremmatkin. Kaikki sujui hyvin ja aikataulussa, kaikin puolin sujuvaa yhteistyötä.

Juha Nokelainen, Hämeen Kuljetus Oy - Jyväskylä

Verkkosivuprojekti jyväskylä hämeenkuljetus
Verkkosivuprojekti jyväskylä hämeen kuljetus

lainausmerkit ikonit

Kotisivuistamme saimme juuri sellaiset kuin sovimmekin, ehkä jopa hiukan paremmatkin. Kaikki sujui hyvin ja aikataulussa, kaikin puolin sujuvaa yhteistyötä.

Juha Nokelainen, Hämeen Kuljetus Oy - Jyväskylä

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Tavoitteena kartoituspalaverissa käydä läpi toiveet ja tarpeet ja perustiedot yrityksenne toiminnasta. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten. Katsotaan miten ja missä kaikessa pystyn teitä auttamaan ja mikä nimenomaan hyödyttää teitä ja toimintaanne.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään sekä kerrataan projektin kulku. Käydään läpi sinun yksityiskohtaiset toiveet mitä sivuille halutaan ja mietitään yhdessä paras laajuus kotisivuille ja se että panostetaanko vain ulkoasuun vai halutaanko maksimoida löydettävyys halutuilla hakusanoilla Googlessa. Päätöspalaverissa annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään kuvamateriaalia ja sisältöä. Tässä kohtaa meillä on tiedossa aikataulu miten projektin kanssa edetään. Autan näissä kaikissa / hoidan kaikki tarvittavat tilaukset.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Saat kuvankäsittelyohjelmalla tuotetun luonnoksen siltä, miltä uudet kotisivut tulevat näyttämään. Ulkoasu on suunniteltu toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Kun luonnos on hyväksytty, lähdetään tekemään sen näköistä sivustoa. Tässä kohtaa astuu voimaan 100% tyytyväisyystakuu, sille että lopullinen työ näyttää tarkalleen siltä mitä on tilattu. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

4

Sivuston rakennus

Aloitetaan sivuston rakennus hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Uudet sivut rakennetaan nykyisten sivujen alla piilossa tai testipalvelimella, joten vanhat sivut ovat toiminnassa niin kauan kuin uudet ovat valmiit. Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Sivuston rakentamiseen kannattaa varata muutama viikko.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, vanha sivusto lakkaa olemasta ja uusi astuu voimaan. Pidetään lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Annetaan projektin lopuksi ohjeet sivujen käyttöön. Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annan myös tulostakuun, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Projektin päätyttyä olen käytettävissä aina kun jotain muutostarpeita tulee. Päivitetään sivustoa aika ajoin ja varmistetaan että sivusto on pitkäikäinen. Halutessanne kehitetään sivustoa koko ajan ja tehdään kuukausikohtaisia raportteja mm. kävijäliikenteestä.

Katsotaan myös missä muussa pystyn teitä auttamaan. Google-mainonta, sosiaalinen media, esitteet, tarjouspyyntöpohjat jne...

Mitä hakukoneoptimointi tarkoittaa?

Lyhyesti selkokielellä sanottuna hakukoneoptimointi tarkoittaa toimintaa, jonka avulla pyritään saamaan kaikki hyöty irti verkkosivuista ja saamaan ne näkymään mahdollisimman korkealla Googlen hakutuloksissa.

Mitä korkeammalla yrityksesi verkkosivut ovat hakutuloksissa sen enemmän saat kävijöitä sivuillesi ja sitä enemmän positiivisia asioita tapahtuu. Mikäli sivua ei löydy Googlesta halutuilla hakusanoilla, miten asiakkaat löytävät yrityksesi?

Tutustu hakukoneoptimointiin

Kuinka paljon verkkosivut maksavat?

Projektin kustannuksiin vaikuttaa merkittävästi se, että tehdäänkö yrityksellenne räätälöidyt verkkosivut, jotka ovat näyttävän näköiset ja auttavat asiakastanne tekemään ostopäätöksen yrityksenne hyväksi. Vai tehdäänkö mahdollisimman halvalla ja mennään sieltä mistä aita on matalin.

Kun mietitään millaiset verkkosivut yritykselle halutaan, kannattaa kertoa tarjouspyynnössä mahdollisimman tarkasti omat toiveet tarkan kustannusarvion saamiseksi.

Lue lisää