Artexon - Kotisivu-uudistuksella vakuuttavuus kuntoon ja myyntiin lisää potkua

Kotisivu-uudistukseen oli monta syytä. Vanhoja sivuja oli käytännön mahdoton muokata itse, ulkoasu oli jäänyt ajasta jälkeen sekä kotisivujen sisältö oli vanhentunut. Yhteydenottoja ei tullut käytännössä lainkaan sivujen kautta, joten muutokselle oli tarvetta.

Alkukartoituksen jälkeen toiveet ja tavoitteet olivat selkeät ja lähdettiin työstämään projektia näiden toiveiden pohjalta. Verkkosivuista lähdettiin tekemään modernit käyttäen brändin värejä hyödyksi. Löydettävyyttä lähdettiin parantamaan ja panostettiin sivujen helppokäyttöisyyteen.

kotisivut uusimaa artexon

kotisivut ennen

kotisivut jälkeen

"Kun ensi kertaa kävin sivuilla katsomassa miltä kotisivut näyttävät niin hymy oli tapissa"

Aikaisemmat kokemuksemme verkkosivu-uudistuksesta olivat negatiiviset. Aiemmassa projektissa meille luvattiin kotisivuille helppokäyttöistä muokattavuutta ja kasapäin yhteydenottoja, kumpaakaan ei kuitenkaan saatu.

Uskalsimme lähteä uudistusprojektiin yhteisen tutun suosittelun kautta. Referenssien tarkastelun ja ensipuhelun jälkeen olimme vakuuttuneita, että tilannettamme pystytään parantamaan Jessen toimesta.

Lopputulos on todella hyvä. Kun ensi kertaa kävin sivuilla katsomassa miltä kotisivut näyttävät niin hymy oli tapissa. Monta kertaa on aiemmin saanut pettyä, mutta nyt joku sai kiinni ajatuksesta ja toiveiden perusteella onnistuneen lopputuloksen tehtyä.

Mikäli firman sivut ovat niin pahasti vanhentuneet, että asiakkaan pitää miettiä ennen yhteydenottoa että onko firma edes hengissä - on korkea aika tehdä asialle jotain. Sivujen pitää olla helppokäyttöiset ja yksinkertaiset. Perusjutut pitää olla kunnossa.

- Jami Halonen, Artexon Oy - Aura

Artexon Oy, Aura

Artexon On on pitkän linjan maanrakennusta, louhintaa ja kalliorakentamista tarjoava yritys, joka toimii Turun alueella sekä Uudellamaalla 30 vuoden kokemuksella.

Yritys on erikoistunut vanhojen rakennusten perustuksien ja kellareiden muutostöihin, sekä arvorakennusten pihojen saneerauksiin perinteitä kunnioittaen.

artexon.fiKiinnostuitko?