Mitä asiakkaat sanovat?

Poikkeuksellista palvelua vuodesta 2017

Asiakaspalautteet

Vuonna 2023 Poikkeus pääsi toteuttamaan kahdeksantoista (18) yrityksen räätälöidyt kotisivut. Kaikkia asiakkaitani yhdisti se, että he olivat yllättyneitä siitä, miten helppo ja kivuton projekti oli alusta loppuun.

Kuluneena vuonna tehtiin myös kolmelle yritykselle brändi-ilme. Ja kaikki nämä 100% asiakastyytyväisyydellä. Alla voit tutustua osaan jo tehtyihin projekteihin.

"Lopputulos on hyvä. Lähdettiin hakemaan selkeyttä ja mielenkiintoista ulkoasua ja semmoinen saatiin."

"Jos haluaa yritykselleen selkeät ja kiinnostusta herättävät sivut, tässä on hintalaatusuhde kohdillaan."

- Kimmo Taipale, Kuljetusapu Kimmo Taipale Oy - Jyväskylä

Minua yllätti se miten helppo projekti oli. Kaikki toiveet tuli käsitellyksi ja otettiin huomioon. Ei koitettu istuttaa ajatuksia tiettyyn muottiin vaan saimme persoonalliset sivut myynnin tueksi.

Erinomainen lopputulos.

- Kari Pynnönen, Pynnönen International Ltd Oy - Kerava

Iso juttu oli se, että kartoituksen perusteella saatiin heti kiinni tavoitteistamme ja toiveistamme. Osattiin lähteä viemään projektia oikeaan suuntaan.

Kotisivu-uudistus saatiin tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Homma oli asiakaskeskeistä ja toiveisiin perustuvaa, eikä yritetty tyrkyttää mitään mitä ei tarvittu.

Lopputulos oli odotusten mukainen. Odotusarvo oli laadukas lopputulos nopealla aikataululla ja se toteutui kuten piti. Uudet kotisivut tukevat yrityksen uutta ilmettä ja ovat vanhoja sivuja selkeästi helpommin navigoitavat ja selkeämmät.

Mikäli itseä arveluttaa ja epäilee oman yrityksen kotisivujen toimivuutta, niin siinä kohtaa pitäisi viimeistään herätä ja tehdä asialle jotain.

- Iiro Mikkola, Eero Mikkola Oy - Mäntsälä

Kotisivuistamme saimme juuri sellaiset kuin sovimmekin, ehkä jopa hiukan paremmatkin. Kaikki sujui hyvin ja aikataulussa, kaikin puolin sujuvaa yhteistyötä.

Juha Nokelainen, Hämeen Kuljetus Oy - Jyväskylä

Edelliset verkkosivut olivat ulkoasunsa puolesta jo hieman vanhentuneet ja niitä haluttiin freesata. Varsinkin kuvat olivat hieman heikkolaatuisia. Samalla päivitettiin vähän tietoja. Olemme tyytyväisiä lopputulemaan.

Vuodet vierivät nopeasti ja 3 vuotta tuntuu siltä kuin edelliset sivut olivat juuri tehty. Uudistus kannattaa kuitenkin tehdä aika ajoin.

Mirka Rusi, T.Rusi Oy - Sauvo

Sivuista sekä verkkokaupasta tuli toiveiden mukainen. Jesse taitaa joka osa-alueen ja antoi näkemystä sekä ideoita projektiin. Ammattimainen ote muutoksiin ja meidän aikataulumme haasteisiin.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

Toni Laine, PK Pohjakulma Oy - Naantali

Olen tyytyväinen kaikkeen sivujen sisältöön. Kuvat on juuri sellaisia kun todellisuus tehtaalla on. Tekstit on juuri niin niukkoja kuten halusinkin. Monesti tällä alalla liika tieto sivustoilla alkaa sekoittamaan ja vie mielenkiinnon.

Jos asiakas haluaa teettää metallilevystä valmistettavan tuotteen, hän varmasti löytää menetelmät tuotteen valmistukseen uusilta kotisivuilta.

Toteutus sujui sovitussa aikataulussa ja ylimääräisiä kuluja ei tullut. Tästä on tulevasuudessa helppo jatkaa sivujen rakentamista. Sitä mukaa kun saadaan lisää tuotettua palveluita.

Simo Tuppuri, Rondel Oy - Mäntsälä

Verkkosivujemme uudistaminen oli ollut mielessä pidemmän aikaa ja olin ottanut vastaan tarjouksia aiheesta. Kotisivujen teettämisessä on minun mielestäni haastavaa se, että tekijän kanssa sopimusta tehdessä ei ole helppoa määrittää, mistä sovitaan. Siksi sivujemme uudistaminen odotutti itseään, kunnes Jesse otti yhteyttä ja osasi kertoa selkeästi, mitä tehtäisiin ja mikä olisi työnjako tilaajan eli RoboMec Oy:n ja Mainostoimisto Poikkeuksen välillä.

Lähdettiin tekemään uusiksi sivustoa käyttäen WordPress-alustaa. Minun tehtäväkseni jäi kertoa mitä sivuilla näytetään ja Jesse huolehtii, miten sisältö näkyy. Olen Jessen osuuteen täysin tyytyväinen ja tavoitteeni on, ettei homma jää tähän vaan sivustolle lisätään sisältöä jatkossakin.

Jukka Lipponen, RoboMec Oy - Kotka

Meillä yhteistyö Jessen kanssa sujui erittäin hyvin koko projektin ajan. Olen tyytyväinen uusittuihin kotisivuihimme ja voin lämpimästi suositella Mainostoimisto Poikkeusta. Työn jälki puhuu puolestaan.

Tapani Saikkonen, Keski-Suomen Tuholaistorjunta - Hankasalmi

Verkkosivuprojekti Mainostoimisto Poikkeuksen tekemänä onnistui hyvin ja työ oli laadukas. Olin tyytyväinen saamani palvelun laatuun ja joustavuuteen. Suosittelen yritystä.

- Heidi Mikkola, Vaarus Jalkahoitola - Jyväskylä

Uusista sivuista tuli erittäin selkeät kivalla värimaailmalla. Tuotteet ovat selkeästi esillä ja löytyvät nyt helposti. Projekti oli vaivatonta alusta loppuun.

- Ari Kainulainen, Cetelse Oy - Jyväskylä

Olemme tehneet useamman vuoden yhteistyötä ja olemme erittäin tyytyväisiä Jessen ammattitaitoon, luotettavuuteen ja täsmällisyyteen työssänsä sekä aikatauluissa.

- Jaakko Soratie, Dry Ice Finland - Kouvola

Sivusto vastasi odotuksia. Saimme tyylikkäät kotisivut, jotka ovat tehty meidän tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja joustavuuteen.

Emme halunneet valita tekijää, joka tekee "bulkkitavaraa", eli samalla ulkoasulla olisi tehty 500 sivustoa.

Palvelulupaus siitä että ulkoasua hiotaan tarvittaessa niin pitkään, että olemme tyytyväisiä oli ratkaisevassa osassa päätöksenteossa.

- Tea Vesma, Rekka Spa Oy – Lieto

Olemme todella tyytyväisiä verkkosivujen uudistusprojektiin ja lopputulokseen Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa! Jesse hallitsee teknisen puolen hyvin ja me saimme esittää toiveitamme joustavasti läpi projektin.

Lopputuloksesta tuli tosi raikas ja toimiva! Projekti eteni täysin aikataulussaan ja hyvällä yhteistyöllä.

- Julia Kahelin, Pääsihteeri, Eurooppanuoret ry - Helsinki

Yrityksen kotisivut olivat kaivanneet päivitystä jo pidemmän aikaa. Sivut olivat vanhanaikaiset ja kömpelöt, myös yhteystietoja ja asiasisältöjä oli tarvetta muokata. Sivut ovat yritykselle tärkeä väylä / tietokanava esim. salibandytuotteiden osalta ja oli siis tärkeää saada tiedot päivitetyksi ajan tasalle.

Otimme yhteyttä Jesseen ja teimme hänen kanssaan sopimuksen kokonaisuudesta, jossa sivut uusittaisiin kokonaan. Projekti eteni hyvää vauhtia ja kun viimeisetkin sopivat kuvat löydettiin, sivut päästiin julkaisemaan. Olemme tyytyväisiä selkeään lopputulokseen ja nyt on mukava vinkata asiakkaita kurkkaamaan sivujamme ja ne näyttävät hyvältä myös mobiilissa.

- Jari Hallikas, Työnjohtaja, Kosofinn Oy - Lahti

Kauppakeskus Tawastin nettisivut kaipasivat ilmeen raikastusta ja toiminnallisuuden parantamista. Mainostoimisto Poikkeuksessa kuunneltiin toiveitamme ja tarpeitamme tarkoin, ja niin nettisivu-uudistusprojekti saatiin heti alusta alkaen oikeille raiteille. Vaikka aikataulu oli aika tiukka, nettisivut valmistuivat sovitussa ajassa.

Kokonaisuudessaan saamamme palvelu on ollut ystävällistä ja asiantuntevaa alusta loppuun saakka. Suosittelen lämpimästi Mainostoimisto Poikkeusta vastaavanlaisten projektien suorittamiseen.

- Minna Kankainen, Kauppakeskus Tawast - Jyväskylä

Edellisen kerran yrityksen verkkosivut oli uudistettu kymmenisen vuotta sitten. Silloin projekti oli niin hankala että ajattelin, etten enää uusi yrityksen verkkosivuja.

Uudistusprojektiin kuitenkin lopulta päädyttiin. Verkkosivu-uudistus oli onnistunut, siitä huolimatta vaikka minulla ei ollut isompaa ajatusta siitä millainen lopputulema tulee olemaan. Olen tyytyväinen lopputulemaan.

- Ville Laitinen, Sulmu Oy – Helsinki

Uskon että uusien verkkosivujen avulla herätämme potentiaalisten uusien asiakkaiden silmissä enemmän kiinnostusta. Uudet verkkosivut tukevat hyvän ensivaikutelman luomisessa.

Työn jälki oli tiedossa referenssejä tutkiessa, halusimme että yrityksellemme tehdään uniikit sivut. Ei haluttu sellaisia, joita on kaikilla.

Projektin lopputulos oli hyvä. Monilta osin jopa ylitettiin odotukset.

Ennen uudistustaprosessia yrityksemme verkkosivut olivat pahasti vanhentuneet ja se oli vaivannut jo pidempään.

- Tommi Hiimos, Screen House Oy - Turku

Homma meni hienosti ja aikataulussa kertalaakista. Kartoitus osui hyvin, ei menty hakoteillä.

Lopputulos on hyvä, ei mitään moittimista.

- Antti Niemi, Team Niemi Oy - Tampere

Verkkosivuista tuli hienot ja käytettävyydeltään hyvät. Lopputulos vastasi odotuksiamme. Mainostoimisto teki myös hyvää työtä eri materiaalien ja kuvien kanssa, minkä johdosta lopputulos on viimeistellyn näköinen.

Christoffer Nyman, Silux Oy Ab - Espoo

Valitsimme Mainostoimisto Poikkeuksen uudistamaan yrityksemme graafisen ulkoasun sekä rakentamaan yritykselle nettisivut. Asiat etenivät joustavasti ja ammattimaisesti koko projektin ajan. Uusi graafinen ilme on mielestämme onnistunut ja www-sivujen ulkoasu sekä käytettävyys ensiluokkaista.

Saimme neuvoa ja opastusta nettisivujen päivittämiseen sekä ideoita yrityksen markkinoinnin toteuttamiseen myös jatkossa. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä jatkossakin Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa.

- Seppo Auvinen, Raivaustoiminta Nord Oy - Laukaa

Jessen kanssa jo toinen projekti ja uskonpa että tulee vielä kolmaskin! Nopeaa ja täsmällistä, sekä luovaa.

- Tapio Hjulberg, Valokiinteistöt - Oulu

Yhteistyö oli meidän mielestä todella hyvää ja saimme selkeät tehtävälistat, joiden avulla oli helppo viedä projektia eteenpäin.

Aikataulut pitivät Mainostoimisto Poikkeuksen puolelta paremmin kuin hyvin ja homma saatiin valmiiksi sovitussa aikataulussa. Siitäkin huolimatta, että meidän päässä oli välillä niin kiirettä, että emme saaneet materiaaleja toimitettua ihan sovittuina aikoina. Projektin aikana tehdyt muutokset sujuivat hienosti ja nopeasti.

- Roni Virtanen, Porin Elementtitehdas Oy - Pori

Lähes nollasta alkanut projektimme saatiin hyvin sovitussa aikataulussa valmiiksi ja mikä tärkeää, niin jatkossa saamme tarvittavat tuen tutulta tekijältä. Kiitos Mainostoimisto Poikkeus!

- Mirja Riipinen, Ranta-Keurula - Hankasalmi

Edellisestä kotisivujen päivityksestä oli kulunut jo lähes kymmenen vuotta. Kotisivumme olivat vanhentuneet, eikä sivut toimineet oikealla tavalla mobiilissa. Olimme miettineet jo pidemmän aikaa kotisivujen päivittämistä, mutta kenelläkään ei oikein ollut aikaa perehtyä niihin. Jesse otti yhteyttä juuri oikeaan aikaan ja teki meitä miellyttävän tarjouksen kokonaisuudesta.

Tärkeintä meille oli, että Jesse toteuttaisi sivut avaimet käteen-periaatteella. Koko projekti eteni suunnitellusti ja valmista tuli sovitun aikataulun puitteissa. Kotisivuistamme tuli nykyaikaiset ja asiakasystävälliset. Olemme kokonaisuuteen todella tyytyväisiä.

- Joni Koistinen, LVI Sioma Oy - Savonlinna

Olen erittäin tyytyväinen Mainostoimisto Poikkeuksen palveluihin.

Koko verkkosivuprojekti saatiin valmiiksi nopeasti, asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunneltiin sekä otettiin hienosti huomioon toteutuksessa. Lopputulos on todella mieleinen.

Mainostoimisto Poikkeus suunnitteli yritykselleni myös logon ja käyntikortit sekä perusti facebook sivut ja opasti markkinointiasioissa.

Suosittelen lämpimästi Mainostoimisto Poikkeusta!

- Riitta Manne, Yrittäjä, RAM Talouspalvelu Oy - Jyväskylä

Mainostoimisto Poikkeus toimi nopeasti ja ammattimaisesti. Luottamus osaamiseen syntyi ensitapaamisella ja oli helppo antaa kotisivujen teko osaaviin käsiin.

Ritva Oinonen, RC-Clean Oy - Jyväskylä

Olin tyytyväinen projektin aikataulutukseen ja toteutuksen täsmällisyyteen. Asiat etenivät jouhevasti ja saatiin projekti vietyä alusta loppuun ilman viivästyksiä.

Itsellä ei ollut alussa selkeää visiota yrityksen visuaaliseen ulkoasuun, joten Jessen ohjaava ja kokeileva lähestymistapa toimi tosi hyvin. Saavutettiin parin testikierroksen jälkeen miellyttävä logo ja tuotteiden visuaalinen ulkoasu. Tuli olo että toiveitani kuunneltiin vaikka en alussa ollut ihan varma mitä haluan.

Kotisivuista tuli ammattimaisen näköiset ja ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden logon ja tuoteilmeen kanssa. Kokonaisuus toimii hyvänä perustana Impivaaran verson brändille. Tästä on hyvä jatkaa!

Tuomas Oksanen, Impivaara Vertical Farming Oy - Lievestuore

Näkökulmastamme on asiakkaan suuri etu, kun projektin sekä visuaalinen osa, että tekninen osaaminen ja toteutus on saman henkilön hallinnassa. Jesse sai nopeasti kiinni toivomastamme visuaalisesta ilmeestä ja alamme erityispiirteistä.

Johanna Korhonen, Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy - Laukaa

Verkkosivujemme uudistamiseen valitsimme Mainostoimisto Poikkeuksen. Projektin aikana sivujemme ulkoasu päivitettiin nykyaikaiseksi ja käytettävyyteen panostettiin. Yhteistyö sujui varsin mallikkaasti koko projektin ajan, aikataulussa pysyttiin ja yhteydenpito oli mutkatonta. Olemme saaneet myös projektin jälkeen hyvin opastusta ja vinkkejä sisällön päivitykseen liittyen.

Suosittelemme Mainostoimisto Poikkeusta myös muille uusia sivuja tarvitseville!

- Joonas Puoliväli, Tuotepäällikkö, RFID, Aksulit Oy - Jyväskylä

Yhteistyö sujui Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa mutkattomasti ja mikä tärkeintä meitä sparrattiin nettisivujen edistämisessä sekä esitettiin kehitysehdotuksia näkemyksiimme. Tuli sellainen olo että ollaan ammattilaisen kanssa tekemisissä.

Tärkein asia eli lopputuotteena syntyneet nettisivut sekä logo ovat onnistuneet sekä omasta, että monen asiakkaamme mielestä.

- Jussi Ohvo, Toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Ohvo Oy - Äänekoski

Yrityksemme kotisivut kaipasivat päivitystä, sillä niiden sisältö oli osin vanhentunutta eivätkä sivut toimineet halutulla tavalla mobiilissa. Otimme Jesseen yhteyttä ja työ saatiin joutuisasti alulle. Kävimme yhdessä läpi mitä toivomme projektilta ja Jesse ymmärsi nopeasti millaista konseptia haemme.

Koko projekti hoidettiin hyvin ja aikataulusta edellä. Jessen kanssa yhteydenpito oli helppoa ja hän toteutti haluamme muutokset ripeällä aikataululla. Lisäksi Jesse hoiti itse aktiivisesti yhteydenpitoa sivuston ylläpitoon eikä meidän tarvinnut toimia välikätenä. Lopputulos vastaa täysin odotuksiamme.

- Ulla Perälä, Laatu- ja talouspäällikkö, Kuormaus ja Raivaus, Perälä & kumpp. - Jyväskylä

Poikkeus valittiin Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiön verkkosivujen uudistamiseen pitkälti Säätiön omistaman Kauppakeskus Tawastin nettisivuista saadun hyvän kokemuksen perusteella.

Vanhat sivut olivat teknisesti hankalat ja ulkoasukin vanhahtava. Uusilta sivuilta haettiin tekniikaltaan nykyaikaista ja helposti päivitettävää ilmettä ja rakennetta. Jesse teki projektista meille helpon, eikä mitään ylimääräisiä kikkoja ja muita elementtejä tarjottu, vain sitä mitä toivottiin, mutta tyylikkäässä paketissa.

Projektin aikana Poikkeuksen pyynnöt ja kommentit olivat selkeitä ja helposti toteutettavissa. Projektin rakenne oli juuri sopivan formaali mutta kuitenkin selkeä.

Säätiön puolesta nettisivujen uudistaminen oli helppoa ja tavoitteemme toteutui täydellisesti.

- Antti Fredrikson, toimitusjohtaja, Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö - Jyväskylä