Impivaara Vertical Farming Oy - Brändi-ilme uudelle yritykselle | Jyväskylä

Start-up miniversokasvattamo Impivaaran Verso tarvitsi yritysilmeen, verkkosivut ja pakkaussuunnittelun myytäville tuotteilleen.

Projekti lähti liikkeelle logon ja liikemerkin suunnittelusta. Logon haluttiin erottautuvan muista vastaavista tuotemerkeistä, kuitenkin siten että liikemerkkinä olisi aiheeseen liittyvä symboli. Lopputulos on klassisen yksinkertainen ja se tulee kestämään varmasti aikaa.

Erottuvan logon suunnittelun jälkeen vuorossa oli pakkaussuunnittelu neljälle eri tuotteelle: Herneen versot, Härkäpavun versot, Retiisin versot ja Voimaversoseos. Pakkausuunnitelussa eri tuotteet erotellaan tunnistettavan värimaailman mukaan. Pakkauksiin lisättiin QR-koodi, jonka avulla asiakas pääsee suoraan verkkosivuille, kyseisen tuotteen tuoteselosteeseen.

Viimeiseksi rakennettiin selkeät verkkosivut, joissa kuvilla on iso rooli. Haluttiinhan tuoda esille Impivaaran Verson omia tuotteita. Verkkosivuista saatiin yksinkertaiset ja selkeät, yrityksen brändi-ilmeeseen sopivat.

Pakkaussuunnittelu jyväskylä impivaaran verso

verkkosivutoteutus impivaaran verso

brändi-ilme uudelle yritykselle

"Tuli olo että toiveitani kuunneltiin vaikka en alussa ollut ihan varma mitä haluan"

Olin tyytyväinen projektin aikataulutukseen ja toteutuksen täsmällisyyteen. Asiat etenivät jouhevasti ja saatiin projekti vietyä alusta loppuun ilman viivästyksiä.

Itsellä ei ollut alussa selkeää visiota yrityksen visuaaliseen ulkoasuun, joten Jessen ohjaava ja kokeileva lähestymistapa toimi tosi hyvin. Saavutettiin parin testikierroksen jälkeen miellyttävä logo ja tuotteiden visuaalinen ulkoasu. Tuli olo että toiveitani kuunneltiin vaikka en alussa ollut ihan varma mitä haluan.

Kotisivuista tuli ammattimaisen näköiset ja ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden logon ja tuoteilmeen kanssa. Kokonaisuus toimii hyvänä perustana Impivaaran verson brändille. Tästä on hyvä jatkaa!

- Tuomas Oksanen, Impivaara Vertical Farming Oy - Lievestuore

Impivaaran Verso, Lievestuore

Impivaara Vertical Farming Oy on perustettu vuonna 2021. Tuoteperhe Impivaaran Verso lanseerattiin kauppoihin helmikuussa 2022. Impivaaran nykyaikaisella pienkerrosviljelmällä kasvatetaan versoja, joilla saat helposti makua, väriä sekä tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita ruokavalioosi.

Yrityksen tavoitteena on tuottaa ekologisesti maukkaita miniversoja kiertotaloutta edistämällä.

impivaaran.fiPyydä tarjous yritysilmeestä