Kuljetus Eero Mikkola: Laadukkaat kotisivut yritykselle nopealla aikataululla odotusarvona

Vanhoilla kotisivuilla isoin ongelma oli selkeästi vanhentunut ulkoasu, mikä antoi yrityksen toiminnasta vanhentuneen kuvan.

Haluttiin että kotisivut ovat ylpeyden aihe, josta asiakkaalle selviää se että toiminta on ammattitaitoista ja linjassa yrityksen hyvän tekemisen kanssa. Sivujen piti myös vastata samaa tunnistettavuutta autoteippausten kanssa, mitä vanhat kotisivut eivät tehneet - päin vastoin.

Eero Mikkola on tunnettu laadukkaasta tekemisestään asiakkaidensa keskuudessa ja nykyajasta jälkeen jääneet verkkosivut olivat ristiriidassa tämän kanssa. Tämä haluttiin muuttaa.

Uusasiakashankintaa varten verkkosivuilla on selkeä merkitys ensivaikutelman tekemisen kanssa. Nyt voidaan olla ylpeitä siitä miltä yritys näyttää myös verkossa.

Kotisivut yritykselle

verkkosivut mäntsälä

kotisivut mäntsälä

"Mikäli itseä arveluttaa ja epäilee oman yrityksen kotisivujen toimivuutta, niin siinä kohtaa pitäisi viimeistään herätä ja tehdä asialle jotain"

"Iso juttu oli se, että kartoituksen perusteella saatiin heti kiinni tavoitteistamme ja toiveistamme. Osattiin lähteä viemään projektia oikeaan suuntaan."

"Kotisivu-uudistus saatiin tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Homma oli asiakaskeskeistä ja toiveisiin perustuvaa, eikä yritetty tyrkyttää mitään mitä ei tarvittu."

"Lopputulos oli odotusten mukainen. Odotusarvo oli laadukas lopputulos nopealla aikataululla ja se toteutui kuten piti. Uudet kotisivut tukevat yrityksen uutta ilmettä ja ovat vanhoja sivuja selkeästi helpommin navigoitavat ja selkeämmät."

"Mikäli itseä arveluttaa ja epäilee oman yrityksen kotisivujen toimivuutta, niin siinä kohtaa pitäisi viimeistään herätä ja tehdä asialle jotain."

- Iiro Mikkola, Eero Mikkola Oy - Mäntsälä

Eero Mikkola Oy, Mäntsälä

Eero Mikkola Oy on perinteikäs suomalainen perheyritys, joka tarjoaa kuljetus- ja varastointipalveluja Etelä-Suomen alueella.

Eero Mikkola tunnetaan asiakkaidensa keskuudessa eritoten laadukkaasta palvelusta.

Perheyrityksen pyörät ovat pyörineet jo vuodesta 1926.

emikkola.fiKiinnostuitko?