verkkosivut helsinki sulmu
banneritesti

Sulmu Oy - Vanhentuneen ulkoasun päivitys oli pääsyy verkkosivu-uudistukseen

Sulmu Oy:n verkkosivut olivat nähneet aikaa, edellisen kerran sivut oli päivitetty kymmenen vuotta sitten. Olikin korkea aika päivittää yrityksen verkkosivut tälle vuosikymmenelle.

Uudistusprojektissa eniten kiinnitettiin huomiota sivuston ulkoasuun, erityisesti etusivuun. Verkkosivuilla esitellään yrityksen palvelutarjonta selkeästi laadukkain kuvin. Yhteystiedot olivat vanhoilla sivuilla hieman epäselvästi esitetty, joten se haluttiin myös korjata.

Uusien kuvien ja värimaailman kirkastamisen myötä verkkosivuista saatiin nykyaikaisen näköiset, joilla pärjätään taas useampi vuosi eteenpäin. Uudet verkkosivut antavat vakuuttavan kuvan yrityksen toiminnasta ja yrityksen ammattitaidosta omalla alallaan.

verkkosivu-uudistus sulmu helsinki

Sulmu Oy, Helsinki

Sulmu Oy:llä on pitkä kokemus teollisuuden korroosio-ongelmien ratkaisuista. Yrityksen toiminta alkoi jo vuonna 1925 nimellä Oy Sul-Mu Ab.

Alkuvuosikymmeninä yritys valmisti tulen- ja korroosionkestäviä muurauksia ja laasteja. Korroosinkestäviä tuotteita Sulmu ryhtyi valmistamaan 1950-luvulla. Lyhyessä ajassa yritys nousi yhdeksi alan johtaviksi toimijoiksi Euroopassa.

sulmu.fiPyydä tarjous verkkosivuista

Asiakaspalaute

Edellisen kerran yrityksen verkkosivut oli uudistettu kymmenisen vuotta sitten. Silloin projekti oli niin hankala että ajattelin, etten enää uusi yrityksen verkkosivuja.

Uudistusprojektiin kuitenkin lopulta päädyttiin. Verkkosivu-uudistus oli onnistunut, siitä huolimatta vaikka minulla ei ollut isompaa ajatusta siitä millainen lopputulema tulee olemaan. Olen tyytyväinen lopputulemaan.

- Ville Laitinen, Sulmu Oy – Helsinki