Dry ice Finland - Brändin jatkuvaa kehittämistä usealla osa-alueella

Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat yritystoiminnan kivijalka. Oli hienoa päästä toteuttamaan Suomen johtavan kuivajääalan yrityksen Dry Ice Finlandin kattava verkkosivu-uudistus keväällä 2021. Dry Ice Finlandin kanssa on tehty yhteistyötä vuodesta 2015 lähtien.

Sivustoa tullaan kehittämään koko ajan eteenpäin ja varmistetaan, että asiakkaan investoinnista on hyötyä vuosiksi eteenpäin.

Kotisivu-uudistuksen lisäksi pingviinijengin kelkassa on tehty lähes kaikkea mahdollista digimarkkinoinnista isoon kasaan esitteitä, vähän erikoisempana toimeksiantona esimerkiksi Ouluun Kärppien halliin Lounge-puolelle kattavat mainokset.

esitteiden suunnittelu

mainosten suunnittelu

kotisivut kouvola

"Olemme erittäin tyytyväisiä Jessen ammattitaitoon, luotettavuuteen ja täsmällisyyteen"

Olemme tehneet useamman vuoden yhteistyötä ja olemme erittäin tyytyväisiä Jessen ammattitaitoon, luotettavuuteen ja täsmällisyyteen työssänsä sekä aikatauluissa.

- Jaakko Soratie, Dry Ice Finland - Kouvola

Dry Ice Finland Oy, Kouvola

Dry Ice Finland on Suomen johtava kuivajääalan yritys ja ympäristöystävällisen puhdistuksen edelläkävijä. Yritys tarjoaa kuivajääpuhdistuspalvelua koko maan kattavasti. Dry Ice Finland aloitti toimintansa 2014 ja on siitä lähtien palvellut tuhansia yrityksiä ja taloyhtiöitä erityyppisissä käyttökohteissa.

dryice.fiPyydä tarjous verkkosivuista