Screen House - Ensivaikutelman parantaminen | Kotisivut Turku

Screen Housen asiakkailla on erittäin positiivinen kuva yrityksestä ja sen toimintaperiaatteista. Koska verkkosivuilta saatu ensivaikutelma ei tukenut tätä mielikuvaa, päätettiin lähteä uudistamaan ja kirkastamaan imagoa verkkosivu-uudistus edellä.

Projektin tavoitteena oli antaa paras mahdollinen kuva siitä mitä Screen House tekee. Haluttiin että asiakas innostuu siitä mitä yrityksellä on tarjottavana asiakkailleen. Uusien verkkosivujen merkitys on vahvistaa yrityksen imagoa entisestään ja olla myyntityön apuväline.

Uudistuksen myötä ilme kirkastui huomattavasti, vanha harmaa värimaailma korvattiin yrityksen brändin mukaiseksi. Asiakaspolkuun kiinnitettiin enemmän huomiota, sivustolla vierailevat asiakkaat löytävät nyt huomattavasti helpommin ne tuotteet ja palvelut mitä ollaan etsimässä. Kokonaisvaltaisessa uudistuksessa painotettiin asiakaspalautteita ja lisättiin kuvamaailmaa tuomaan visuaalista ilmettä.

kotisivut turku

kotisivut ennen

kotisivut jälkeen

"Projektin lopputulos oli hyvä. Monilta osin jopa ylitettiin odotukset"

"Uskon että uusien verkkosivujen avulla herätämme potentiaalisten uusien asiakkaiden silmissä enemmän kiinnostusta. Uudet verkkosivut tukevat hyvän ensivaikutelman luomisessa."

"Työn jälki oli tiedossa referenssejä tutkiessa, halusimme että yrityksellemme tehdään uniikit sivut. Ei haluttu sellaisia, joita on kaikilla."

"Projektin lopputulos oli hyvä. Monilta osin jopa ylitettiin odotukset."

"Ennen uudistustaprosessia yrityksemme verkkosivut olivat pahasti vanhentuneet ja se oli vaivannut jo pidempään."

- Tommi Hiimos, Screen House Oy - Turku

Screen House Oy, Turku

Screen House Oy on vuonna 1992 perustettu arvostettu seripainotalo, joka on erikoistunut toimittamaan monipuolisesti erilaisia erikoistuotteita teollisuuden tarpeisiin.

Yrityksellä on laaja osaaminen ja kokemus teolliseen painamiseen, muovi- ja eristekalvojen sekä sähköisten yhdistelmärakenteiden valmistamiseen.

screenhouse.fiKiinnostuitko?