Valokiinteistöt - Kotisivut näyteikkunana | Kotisivut Oulu

Lähtökohtana oli rakentaa uskottavat markkinointimateriaalit yhtiön tarpeeseen. Kotisivujen tarkoituksena on toimia "näyteikkunana", jossa tuodaan näyttävästi esille vuosien kokemus erilaisista rakennuskohteista ja rakennuttamisesta. Haluttiin tuoda esille myös liiketilojen vuokrausta. Näin ollen sivustolle on myös linkitetty vuokrattavat toimitilat suoraan Oikotieltä.

Kaikki lähti liikkeelle logon suunnittelusta. Kun värimaailma saatiin kohdilleen, aloitettiin verkkosivuston suunnittelu. Asiakkaalla oli Oulussa käytössään valokuvaaja, jonka hienojen kuvien ympärille pystyttiin rakentamaan viimeistelty kokonaisuus. Projekti oli malliesimerkki siitä, miten näyttävää jälkeä saadaan tehtyä kun käytettävissä on kasapäin laadukkaita valokuvia ja tarkkaan mietitty sisältö.

Poikkeus pääsi toteuttamaan tässä projektissa logon ja värimaailman sekä kotisivut rakennusalan yritykselle.

brändi-ilme oulu valokiinteistöt

valokiinteistöt logo oulu

kotisivut oulu

"Nopeaa ja täsmällistä, sekä luovaa"

Jessen ja Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa jo toinen projekti ja uskonpa että tulee vielä kolmaskin! Nopeaa ja täsmällistä, sekä luovaa.

- Tapio Hjulberg, Valokiinteistöt - Oulu

Valokiinteistöt, Oulu

Valokiinteistöt on osa isompaa kokonaisuutta, johon kuuluu rakennuttamista, rakentamista, saneerausta sekä asuntojen ja liikekiinteistöjen vuokraamista. Näkyvin osa yhtiön toimintaa on rakentaa kohteet asiakkaiden toiveiden mukaan. Lisäksi Valokiinteistöt ostaa kiinteistöjä vuokraustoimintaa varten.

valokiinteistot.fiPyydä tarjous verkkosivuista