Yritysilme verkkosivut ja logo valokiinteistöt oulu
Yritysilme verkkosivut ja logo valokiinteistöt oulu
banneritesti

Valokiinteistöt

Oulu

banneritesti

Valokiinteistöt

Oulu

Työn kuvaus

Lähtökohtana oli rakentaa uskottavat markkinointimateriaalit yhtiön tarpeeseen. Verkkosivujen tarkoituksena on toimia "näyteikkunana", jossa tuodaan näyttävästi esille vuosien kokemus erilaisista rakennuskohteista ja rakennuttamisesta. Haluttiin tuoda esille myös liiketilojen vuokrausta. Näin ollen sivustolle on myös linkitetty vuokrattavat toimitilat suoraan Oikotieltä.

Kaikki lähti liikkeelle logon suunnittelusta. Kun värimaailma saatiin kohdilleen, aloitettiin verkkosivuston suunnittelu. Asiakkaalla oli Oulussa käytössään valokuvaaja, jonka hienojen kuvien ympärille pystyttiin rakentamaan viimeistelty kokonaisuus. Projekti oli malliesimerkki siitä, miten näyttävää jälkeä saadaan tehtyä kun käytettävissä on kasapäin laadukkaita valokuvia ja tarkkaan mietitty sisältö.

Poikkeus pääsi toteuttamaan tässä projektissa logon ja värimaailman sekä verkkosivut.

verkkosivut oulu valokiinteistöt

valokiinteistöt logo oulu

valokiinteistöt logo oulu

Valokiinteistöt

Valokiinteistöt on osa isompaa kokonaisuutta, johon kuuluu rakennuttamista, rakentamista, saneerausta sekä asuntojen ja liikekiinteistöjen vuokraamista. Näkyvin osa yhtiön toimintaa on rakentaa kohteet asiakkaiden toiveiden mukaan. Lisäksi Valokiinteistöt ostaa kiinteistöjä vuokraustoimintaa varten.

valokiinteistot.fiPyydä tarjous verkkosivuista

Asiakaspalaute

Jessen kanssa jo toinen projekti ja uskonpa että tulee vielä kolmaskin! Nopeaa ja täsmällistä, sekä luovaa.

- Tapio Hjulberg, Valokiinteistöt - Oulu