Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö: Kotisivut säätiölle | Jyväskylä

Oli mahtavaa päästä toteuttamaan Jyväskylän Kauppalaisseuran ja Seuran Säätiön kattava verkkosivu-uudistus. Kokonaisuus oli iso, mutta hyvällä yhteistyöllä lopputuloksesta tuli odotuksien mukainen.

Lähtökohtana projektissa oli saada sivuista visuaalisesti nykyaikaiset ja käytettävyydeltään vanhoja selkeästi paremmat. Tarkoituksena oli saada eriytettyä Säätiön ja Seuran puoli toisistaan, kuitenkin niin että sivustolla surffaaminen kumman tahansa tahon puolella onnistuu sujuvasti.

Vanhoilla sivuilla isoin kompastuskivi oli se, että kävijä ei välttämättä tiennyt vierailiko Seuran vai Säätiön puolella. Projektissa panostettiin helppoon navigointiin ja selkeään kokonaisuuteen. Värimaailma pidettiin samana, mutta pienin tehostevärein erotetaan Seuran ja Säätiön puoli toisistaan.

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiön verkkosivuilla haluttiin tuoda esille Säätiön vuokrattavia toimitiloja, siihen puoleen myös panostettiin.

kotisivut säätiölle

"Tavoitteemme toteutui täydellisesti"

Poikkeus valittiin Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiön verkkosivujen uudistamiseen pitkälti Säätiön omistaman Kauppakeskus Tawastin nettisivuista saadun hyvän kokemuksen perusteella.

Vanhat sivut olivat teknisesti hankalat ja ulkoasukin vanhahtava. Uusilta sivuilta haettiin tekniikaltaan nykyaikaista ja helposti päivitettävää ilmettä ja rakennetta. Jesse teki projektista meille helpon, eikä mitään ylimääräisiä kikkoja ja muita elementtejä tarjottu, vain sitä mitä toivottiin, mutta tyylikkäässä paketissa.

Projektin aikana Poikkeuksen pyynnöt ja kommentit olivat selkeitä ja helposti toteutettavissa. Projektin rakenne oli juuri sopivan formaali mutta kuitenkin selkeä.

Säätiön puolesta nettisivujen uudistaminen oli helppoa ja tavoitteemme toteutui täydellisesti.

- Antti Fredrikson, toimitusjohtaja, Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö - Jyväskylä

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö, Jyväskylä

Jyväskylän Kauppalaisseuran Säätiö edistää kaupallista koulutusta ja liikesivistystä Jyväskylässä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi Säätiö jakaa apurahoja muun muassa kauppatieteiden opiskeluun sekä korkeakouluasteisen kaupallisen opetuksen tukemiseen ja ylläpitoon Jyväskylässä.

kauppalaisseura.fiPyydä tarjous verkkosivuista