Kosofinn: Tyylikkäät uudet nettisivut | Kotisivut Lahti

Asiakkaalla oli pakottava tarve saada nopeasti uudet verkkosivut pystyyn. Vanhat sivut olivat vanhentuneet niin pahasti, että toimivuudessa oli pahoja puutteita.

Projekti lähti Lahden tapaamisen myötä nopeasti liikkeelle. Kun webhotelliasiat saatiin selvitettyä, homma lähti rullaamaan kivuttomasti. Kosofinn Oy:n kotisivut valmistuivat kolme viikkoa ennen sovittua takarajaa.

Asiakas sai tyylikkäät uudet nettisivut. Sivustoa päivittämällä tasaisin väliajoin, vältetään jatkossa sivuston toimivuuteen liittyvät ongelmat.

Kosofinn sai myös uuden logon.

kosofinn kotisivut lahti

lahti verkkosivut kosofinn

logo kosofinn

"Olemme tyytyväisiä selkeään lopputulokseen"

"Yrityksen kotisivut olivat kaivanneet päivitystä jo pidemmän aikaa. Sivut olivat vanhanaikaiset ja kömpelöt, myös yhteystietoja ja asiasisältöjä oli tarvetta muokata. Sivut ovat yritykselle tärkeä väylä / tietokanava esim. salibandytuotteiden osalta ja oli siis tärkeää saada tiedot päivitetyksi ajan tasalle."

"Otimme yhteyttä Jesseen ja teimme hänen kanssaan sopimuksen kokonaisuudesta, jossa sivut uusittaisiin kokonaan. Projekti eteni hyvää vauhtia ja kun viimeisetkin sopivat kuvat löydettiin, sivut päästiin julkaisemaan. Olemme tyytyväisiä selkeään lopputulokseen ja nyt on mukava vinkata asiakkaita kurkkaamaan sivujamme ja ne näyttävät hyvältä myös mobiilissa."

- Jari Hallikas, Työnjohtaja, Kosofinn Oy - Lahti

Kosofinn Oy

Lahdessa sijaitseva yritys Kosofinn Oy aloitti toimintansa polyuretaanisten huonekalurunkojen valmistajana huonekaluteollisuudelle ja verhoilijoille vuonna 1972.

Nykyään yritys tunnetaan eritoten salibandytuotteistaan. Kosofinn valmistaa osia myös mm. kylmälaite- ja elektroniikkateollisuudelle.

kosofinn.fiPyydä tarjous verkkosivuista