T.Rusi Oy - Verkkosivujen uudistus jo toiseen kertaan

Kuljetusyritys T.Rusi Oy:lle jo toiset verkkosivut Mainostoimisto Poikkeuksen käsialalla. Ensimmäinen kotisivu-uudistus tehtiin vuonna 2019, jolloin isoin syy uudistamiseen oli saada sivuista mobiilisti toimivat.

Nyt kolme vuotta myöhemmin päästiin toteuttamaan sivuston uudistaminen toiseen kertaan. Pääpainona tällä kertaa oli freesata ulkoasu kokonaan ja uudistaa vanhat heikkolaatuiset kuvat. Edellinen sivusto oli kokonaan mustavalkoinen, metallin sävyillä säestettynä. Nyt päätettiin käyttää tummansinistä tehostevärinä, jolloin ilmeetä saatiin entistä freesimpi. Yrityksellä on todella pitkä ja kunnioitettava historia. Tämä haluttiin tuoda myös kotisivuilla paremmin esille, helpommin luettavaan muotoon.

Tämä projekti oli hyvä esimerkki siitä, miten pienellä vaivalla asiakkaalle saadaan iso muutos aikaan. Materiaalit olivat olemassa, joten täällä päässä suunniteltiin uusi visu ja asiakas sai keskittyä omaan toimintaansa. Toisin kuin yleisesti ajatellaan, projektit saadaan tehtyä myös hyvin vaivattomasti ja asiakkaan aikaa säästäen.

verkkosivujen uudistus

verkkosivut muutoksen jälkeen

"Vuodet vierivät nopeasti ja 3 vuotta tuntuu siltä kuin edelliset sivut olivat juuri tehty"

"Edelliset verkkosivut olivat ulkoasunsa puolesta jo hieman vanhentuneet ja niitä haluttiin freesata. Varsinkin kuvat olivat hieman heikkolaatuisia. Samalla päivitettiin vähän tietoja."

"Olemme tyytyväisiä lopputulemaan. Arvostan että oman yrityksen kotisivut ovat persoonalliset eikä näytä samalta kuin kaikilla muilla."

"Vuodet vierivät nopeasti ja 3 vuotta tuntuu siltä kuin edelliset sivut olivat juuri tehty. Uudistus kannattaa kuitenkin tehdä aika ajoin."

- Mirka Rusi, T.Rusi Oy – Sauvo

T.Rusi Oy, Sauvo

Varsinais-Suomen Sauvossa toimivan T. Rusi Oy:n historiallinen tarina ulottuu ainakin kahden vuosisadan taakse ja on siten Suomen oloissa varsin erikoinen ja poikkeuksellinen. Yritys on joutunut neljän tuhoisan sodan jalkoihin, mutta jatkaa toimintaansa siitäkin huolimatta vielä nykypäivänäkin.

T.Rusi Oy aloitti laivaliikenteestä pari sataa vuotta sitten, mutta nykyään yritys on keskittynyt ajamaan polttonestekuljetuksia. Vetovastuussa on jo seitsemäs sukupolvi. T.Rusi Oy on Postin jälkeen Suomen toiseksi vanhin toimintaansa harjoittava kuljetusalan yritys.

trusi.fiPyydä tarjous verkkosivuista