Työn kuvaus

Jyväskylän Kuormaus ja Raivaus, Perälä ja Kumpp. kotisivu-uudistus nousi ajankohtaiseksi kun vanhat sivut eivät enää täyttäneet asiakkaan tarpeita.

Aina kotisivujen uusimisessa ei tarvitse lähteä myyntiajatus edellä, mikäli niiden lähtökohtainen tarkoitus on toimia käytännössä pelkästään yhteystietojen hakupaikkana. Kotisivujen uusimisprojekti tehtiin ulkoasu, selkeys, yksinkertaisuus ja käytännöllisyys mielessä pitäen.

Uudet sivut ovat modernit ja täyttävät asiakkaan tarpeet taas pidemmäksi aikaa.

perälä kotisivut jyväskylä

Kuormaus ja Raivaus, Perälä & kumpp.

Jyväskylän Kuormaus ja Raivaus, Perälä ja Kumpp. tarjoaa maansiirtopalveluita sekä myy kalliomurskeita ja tontteja. Yrityksen toimipaikkana on Jyväskylä.

Jyväskylässä jo vuosikymmeniä toiminut yritys on erikoistunut mm. maa- ja kiviainesmyyntiin, maanrakennuskoneiden vuokraukseen sekä tärinämittauksiin.

perala.fiPyydä tarjous verkkosivuista

Asiakaspalaute

"Yrityksemme kotisivut kaipasivat päivitystä, sillä niiden sisältö oli osin vanhentunutta eivätkä sivut toimineet halutulla tavalla mobiilissa. Otimme Jesseen yhteyttä ja työ saatiin joutuisasti alulle. Kävimme yhdessä läpi mitä toivomme projektilta ja Jesse ymmärsi nopeasti millaista konseptia haemme."

"Koko projekti hoidettiin hyvin ja aikataulusta edellä. Jessen kanssa yhteydenpito oli helppoa ja hän toteutti haluamme muutokset ripeällä aikataululla. Lisäksi Jesse hoiti itse aktiivisesti yhteydenpitoa sivuston ylläpitoon eikä meidän tarvinnut toimia välikätenä. Lopputulos vastaa täysin odotuksiamme."

- Ulla Perälä, Laatu- ja talouspäällikkö, Kuormaus ja Raivaus, Perälä & kumpp. - Jyväskylä