RAM Talouspalvelu: Nettisivut uudelle yritykselle | Jyväskylä

Huolimatta siitä että RAM Talouspalvelu oli ollut aktiivisessa toiminnassa jo puolitoista vuotta, ei yrityksellä ollut vielä verkkosivuja. Asia korjattiin kerralla ja samalla luotiin logo sekä värimaailma. Lopuksi päätettiin tehdä vielä uudet käyntikortit. Myös Facebook-tili luotiin.

Asiakkaan toiveena oli saada verkkosivuista toimivat ja laadukkaat uusasiakashankintaa silmällä pitäen.

Työt etenivät suunniteltua nopeammin ja asiakas sai yritykselleen uudet kotisivut sekä kaiken muun sovitun kuukauden etuajassa. Asiakkaan aktiivinen osallistuminen projektiin mahdollisti nopean ja laadukkaan lopputuloksen.

nettisivut uudelle yritykselle

käyntikortit jyväskylä

logosuunnittelu jyväskylä

"Verkkosivuprojekti saatiin valmiiksi nopeasti, asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunneltiin sekä otettiin hienosti huomioon toteutuksessa"

"Olen erittäin tyytyväinen Mainostoimisto Poikkeuksen palveluihin."

"Koko verkkosivuprojekti saatiin valmiiksi nopeasti, asiakkaan toiveita ja ajatuksia kuunneltiin sekä otettiin hienosti huomioon toteutuksessa. Lopputulos on todella mieleinen."

"Mainostoimisto Poikkeus suunnitteli yritykselleni myös logon ja käyntikortit sekä perusti facebook sivut ja opasti markkinointiasioissa."

"Suosittelen lämpimästi Mainostoimisto Poikkeusta ja yritykseni käyttää heidän palveluitaan varmasti myös jatkossa!"

- Riitta Manne, Yrittäjä, RAM Talouspalvelu Oy - Jyväskylä

RAM Talouspalvelu Oy

RAM Talouspalvelu Oy on perustettu keväällä 2019. Yritys tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon palveluita henkilökohtaisesti ja ammattitaitoisesti.

Jyväskyläläisen yrityksen palveluihin kuuluu muun muassa kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluiden lisäksi sähköinen taloushallinto sekä talousassistenttipalvelut.

Pyydä tarjous verkkosivuista