PK Pohjakulma Oy: Vanhentunut verkkokauppa uuteen uskoon | Kotisivut Naantali

Verkkosivu-uudistuksen tavoitteena oli päivittää vanha verkkokauppa nykyaikaiseksi ja toimivaksi. Vanhat sivut olivat pahasti aikaansa jäljessä, ei pelkästään ulkoasultaan vaan myös käytettävyydeltään. Uusista sivuista haluttiin helppokäyttöiset ja informatiiviset. Toisin kuin vanhoilla sivuilla, ulkoasusta haluttiin myös yhtenäinen.

Uusien sivujen toivotaan vakuuttavan asiakas siitä, että PK Pohjakulma on oman alansa ehdoton ammattilainen ja varteenotettava vaihtoehto tarjouskilpailua tehdessä.

kotisivut naantali

pk pohjakulma verkkokauppa ennen

pkoy verkkosivut jalkeen

"Ammattimainen ote muutoksiin ja meidän aikataulumme haasteisiin"

Sivuista sekä verkkokaupasta tuli toiveiden mukainen. Jesse taitaa joka osa-alueen ja antoi näkemystä sekä ideoita projektiin. Ammattimainen ote muutoksiin ja meidän aikataulumme haasteisiin.

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

- Toni Laine, PK Pohjakulma Oy - Naantali

PK Pohjakulma Oy

Naantalissa sijaitseva PK Pohjakulma Oy on pakkausmateriaalien maahantuoja ja myyjä jo yli 20 vuoden kokemuksella. Yritys palvelee kattavasti elintarviketeollisuuden yrityksiä, vähittäis- ja tukkukauppoja.

PK Pohjakulman toiminta-ajatuksena on toimiva yhteistyö niin asiakkaiden kuin toimittajien kanssa. Yritys kehittää tuotetarjontaansa jatkuvasti toiveiden mukaan, ympäristöystävällistä näkökulmaa unohtamatta. PK Pohjakulman laadukkaiden tuotteiden materiaali- ja tuotekehityksen painopisteenä on nimenomaan kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

pkoy.fiPyydä tarjous verkkosivuista