Kauppakeskus Tawast: Uudistus | Nettisivut Jyväskylä

Asiakkaalla oli tarve uudistaa verkkosivut nykyaikaan ja erityisesti palvelemaan käyttäjiä mobiilisti. Kauppakeskus Tawastilla oli responsiiviset verkkosivut entuudestaan, mutta ne eivät täyttäneet kaikilta osin asiakkaan toiveita.

Verkkosivuprojekti saatettiin loppuun tehokkaasti loppuvuonna 2018, kiitos aktiivisen yhteydenpidon. Projektissa kiinnitettiin erityishuomiota loppukäyttäjiltä saatuihin toiveisiin mm. selkeään ulkoasuun sekä ajankohtaisten uutisten esittämiseen. Aukioloaikojen selkeä esilletuominen oli ensisijaisen tärkeää.

Sivustoa kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaan kanssa.

kauppakeskus tawast nettisivut jyväskylä

"Kokonaisuudessaan saamamme palvelu on ollut ystävällistä ja asiantuntevaa alusta loppuun saakka"

"Kauppakeskus Tawastin nettisivut kaipasivat ilmeen raikastusta ja toiminnallisuuden parantamista. Mainostoimisto Poikkeuksessa kuunneltiin toiveitamme ja tarpeitamme tarkoin, ja niin nettisivu-uudistusprojekti saatiin heti alusta alkaen oikeille raiteille. Vaikka aikataulu oli aika tiukka, nettisivut valmistuivat sovitussa ajassa. "

"Kokonaisuudessaan saamamme palvelu on ollut ystävällistä ja asiantuntevaa alusta loppuun saakka. Suosittelen lämpimästi Mainostoimisto Poikkeusta vastaavanlaisten projektien suorittamiseen. "

- Minna Kankainen, Kauppakeskus Tawast - Jyväskylä

Kauppakeskus Tawast

Kauppakeskus Tawast sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa 'kompassin' vieressä.

Kauppakeskuksesta löytyy kymmeniä erilaisia erikoismyymälöitä, kahviloita sekä ruokapaikkoja.

kauppakeskustawast.fiPyydä tarjous verkkosivuista