Insinööritoimisto Ohvo Oy: Brändi-ilme | Kotisivut Äänekoski

Ohvolla oli olemassa verkkosivut entuudestaan, mutta ne olivat uudistuksen tarpeessa. Projektin aluksi selvitettiin uusien verkkosivujen tarkoitus, laajuus ja toiminnallisuudet. Kun askelmerkit oli saatu kohdilleen aloitettiin rakennusprojekti.

Verkkosivu-uudistuksen lisäksi yritys sai uuden logon ja liikemerkin. Logosta haluttiin simppeli, jossa olisi elementtejä alaan liittyen. Toivottiin myös että liikemerkki toimisi myös yksinään, ilman teksiosaa.

Projekti oli valmis sovitussa aikataulussa.

äänekoski verkkosivut ohvo

logon suunnittelu ohvo

ohvo logo

"Tuli sellainen olo että ollaan ammattilaisen kanssa tekemisissä"

"Yhteistyö sujui Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa mutkattomasti ja mikä tärkeintä meitä sparrattiin nettisivujen edistämisessä sekä esitettiin kehitysehdotuksia näkemyksiimme. Tuli sellainen olo että ollaan ammattilaisen kanssa tekemisissä."

"Tärkein asia eli lopputuotteena syntyneet nettisivut sekä logo ovat onnistuneet sekä omasta, että monen asiakkaamme mielestä."

- Jussi Ohvo, Toimitusjohtaja, Insinööritoimisto Ohvo Oy - Äänekoski

Insinööritoimisto Ohvo Oy

Insinööritoimisto Ohvo Oy on rakennusalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut konsulttiyritys. Yritys sijaitsee Äänekoskella, Keski-Suomessa.

Yritys toimittaa asiakkailleen rakennuttamis, -suunnittelu ja valvontapalvelut sekä muut kiinteistönhoidon tekniset asiantuntijapalvelut.

ohvo.fiPyydä tarjous verkkosivuista