banneritesti

Raivaustoiminta Nord

Laukaa

Työn kuvaus

Raivaustoiminta Nordille sai uuden yritysilmeen kokonaisuudessaan, sisältäen: graafisen ohjeistuksen, värimaailman, logon, käyntikortit sekä responsiiviset kotisivut. Yrityksellä ei ollut entuudestaan verkkosivuja, joten käytettävyyyteen sekä sivuston helppokäyttöisyyteen kiinnitettiin erityishuomiota.

rt nord laukaa käyntikortit

rt nord laukaa logo

rt nord laukaa verkkosivut

Raivaustoiminta Nord Oy

Raivaustoiminta Nord (Rt Nord) on laukaalainen perheyritys, jonka suku on työskennellyt kuljetusalalla 1940-luvulta saakka.

Rt Nordin palveluihin kuuluu kuljetusalan töiden lisäksi erilaiset purku- ja raivaustyöt sekä kiinteistöihin liittyvät työtehtävät.

rtnord.fiPyydä tarjous verkkosivuista

Asiakaspalaute

"Valitsimme Mainostoimisto Poikkeuksen uudistamaan yrityksemme graafisen ulkoasun sekä rakentamaan yritykselle nettisivut. Asiat etenivät joustavasti ja ammattimaisesti koko projektin ajan. Uusi graafinen ilme on mielestämme onnistunut ja www-sivujen ulkoasu sekä käytettävyys ensiluokkaista."

"Saimme neuvoa ja opastusta nettisivujen päivittämiseen sekä ideoita yrityksen markkinoinnin toteuttamiseen myös jatkossa. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä jatkossakin Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa."

- Seppo Auvinen, Raivaustoiminta Nord Oy - Laukaa