Sepänkadun hammaslääkärit Oy - Uudet nettisivut jyväskyläläiselle hammaslääkäriasemalle

Asiakkaan omien sanojen mukaan, ammattimaiset toimivat verkkosivut ovat yritykselle yksi tärkeimmistä, ellei tärkein mainos ulospäin. Uudet nettisivut olivat olleet toiveissa jo pidempään. Uudistusprojektiin lähdettiin lokakuun lopussa 2023.

Uusista verkkosivuista haluttiin raikkaat ja helppokäyttöiset. Sivujen toivottiin vastaavan asiakkaiden tarpeisiin: helposti löydettävään tietoon sekä selkeään sisällön jaotteluun. Alkukartoituksen jälkeen oli selkeää, mitä sivuilta haluttiin ja mihin panostetaan.

Verkkosivujen ilmeen toivottiin olevan moderni, helposti lähestyttävä ja sellainen mikä tuo yrityksen parhaita puolia esiin.

Ammattilaisen ottamat valokuvat varmistivat, että lopputuloksesta saatiin tehtyä loistava.

Muutos vanhaan on valtaisa. Uudistuksen jälkeen Sepänkadun hammaslääkäreiden kotisivut kertovat yrityksen ammattitaitoisesta ja luotettavasta tekemisestä myös verkkosivujen kautta vuosiksi eteenpäin. Nettisivut julkistettiin joulukuussa 2023, samalla juhlistamaan yrityksen 50-vuotista taivalta.

nettisivut jyväskylä

uudistuneet verkkosivut

vanhat verkkosivut

"Uudistusprojekti yllätti sujuvuudellaan"

"Lopputulos on todella hyvä ja selkeästi selattava - helppokäyttöinen. Verkkosivujen uudistamisessa toivottiin raikkautta ja sitä saatiin."

"Uudistusprojekti yllätti sujuvuudellaan. Jesse oli aina hyvin täsmällinen."

- Hanna Kiili, Sepänkadun hammaslääkärit Oy - Jyväskylä

Sepänkadun hammaslääkärit Oy, Jyväskylä

Sepänkadun hammaslääkärit Oy on Jyväskylän pitkäaikaisin ketjuihin kuulumaton yksityinen hammaslääkäriasema jo vuodesta 1973.

Tasokas, asiantunteva ja lämminhenkinen hammashoidon osaaminen on yrityksen isoin vahvuus, josta kertoo omaa kieltään se että pitkäaikaisimmat asiakkaat ovat luottaneet yrityksen palveluihin jo 50 vuoden ajan.

sepankadunhammaslaakarit.fiKiinnostuitko?