Maanrakennus Huuskonen - Kotisivut maarakennusalan yritykselle | Kotisivut Jyväskylä

Kotisivu-uudistukseen päädyttiin, koska vanhat sivut olivat ulkoasultaan ja käytettävyydeltään jääneet ajasta jälkeen. Vaikka verkkosivut eivät ole yritykselle tässä tapauksessa tärkein kanava mitä tulee myyntityöhön, niin siitä huolimatta haluttiin antaa ulospäin nykyaikainen kuva yrityksen toiminnasta.

Haluttiin että annetaan ammattitaitoinen kuva myös kotisivujen kautta, kun asiakkaat käyvät tutustumassa yritykseen ja sen palveluihin. Näin ollen verkkosivujen laatu on linjassa tekemisen kanssa.

Uudistusprojekti onnistui hienosti. Ulkoasusta tehtiin houkuttelevemman näköinen mm. tuomalla brändin värejä paremmin esille, lisäämällä kuvamateriaalia ja jaottelemalla sisältöä fiksummin. Kotisivuja tullaan kehittämään jatkossa eteenpäin. Näin saadaan sivusto pidettyä ajantasaisena ja pitkäikäisenä.

maanrakennus huuskonen, kotisivut jyväskylä

kotisivut ennen

kotisivut jälkeen

"Uudistusprojekti oli rahansa väärti. Ei ole suuri kulu, muiden kulujen rinnalla"

"Kotisivu-uudistus oli ollut mielessä, mutta jäänyt taka-alalle. Jesse soitti ja palaverin jälkeen päädyttiin uusimaan kotisivut. "

"Uudet kotisivut ovat toimivat ja hyvännäköiset. Uudistusprojekti oli rahansa väärti. Ei ole suuri kulu, muiden kulujen rinnalla. "

- Teemu Huuskonen, Maanrakennus Huuskonen Oy - Jyväskylä

Maanrakennus Huuskonen Oy, Jyväskylä

Keski-Suomessa operoiva Maanrakennus Huuskonen yhdistää henkilökohtaisen ja asiakaslähtöisen palvelun kykyyn organisoida ja toteuttaa suurempiakin projekteja.

Maanrakennus Huuskonen on perustettu vuonna 2017 ja siitä lähtien yrityksen periaatteenä on ollut se, että kun työtä tehdään, niin se tehdään kerralla kunnolla ja loppuun saakka.

maanrakennushuuskonen.fiKiinnostuitko?