Kuljetus ja Nosto Niskanen - Arvokkuutta ja erottautumista verkkosivujen avulla

Lähtökohtana uudistusprojektissa oli parantaa sitä ensivaikutelmaa minkä asiakkaat saavat Kuljetus ja Nosto Niskasesta verkkosivujen kautta. Haluttiin näyttää isolta ja vahvalta toimijalta. Koska yritys haluaa kasvaa, haluttiin keskittyä tuomaan yrityksen osaamista esille ja mahdollistaa paremmat yhteydenotot uusien kotisivujen kautta.

Asiakas painotti että vanhoilla sivuilla ei ollut "arvokkuutta". Uudistuksen jälkeen toivottiin että tämä muuttuu ja saadaan tyylikäs ilme tehtyä.

Kilpailijoista erottautuminen nähtiin tärkeänä asiana. Laadukkaat verkkosivut ovat tässä isossa roolissa.

myyvät verkkosivut

kotisivut ennen

kotisivut jälkeen

Kuljetus ja Nosto Niskanen Oy, Tornio

Kuljetus ja Nosto Niskanen on tehnyt nostotöitä kasvavalla tahdilla vuodesta 2016 kymmmenen nosturiauton voimin.

Yrityksellä on myös koko Suomen kattava pääasiassa lavettikuljetukseen erikoistinut logistiikkaverkosto. Kuljetus ja Nosto Niskasella liikkuu lavettia ympäri Suomen koko ajan Utsjoelta Hankoon.

Kuljetus ja Nosto Niskasen toiminta kasvaa ja kehittyy koko ajan. Tästä esimerkkinä uutena palveluna lanseerattu työkoneiden ja maatalouskoneiden huoltotyöt Lapin alueella.

kuljetusjanostoniskanen.fiKiinnostuitko?

Asiakaspalaute

"Sain esittelystä hyvän ja luotettavan kuvan tekemisestä. Olemassa olevien referenssien kautta pystyin tuudittautumaan siihen, että saadaan vastaava lopputulos myös meidän yritykselle."

"Tänä päivänä täytyy olla netissä näkyvillä, yrityksen sivut eivät saa olla "kapulan näköiset". Uskon että uusien kotisivujen myötä pystytään näyttämään asiakkaillemme, että ollaan panostettu myös tähänkin puoleen nyt kun meillä on asianmukaiset sivut."

"Projektin lopputulos on hyvä, ei mitään huonoa sanottavaa."

- Samuli Niskanen, Kuljetus ja Nosto Niskanen Oy - Tornio