Heinolan Heinäsaari: Brändi-ilme uusiksi omistajanvaihdoksen myötä | Kotisivut Heinola

Vuonna 2021 Heinolan kaupunki huutokauppasi Heinäsaaren leirintäalueen kiinteistöt ja nykyinen Heinäsaaren yrittäjäkolmikko otti vetovastuun voittaessa huutokaupan. Yrityksen toiminta starttasi 1.1.2022. Tämän myötä uudistettiin kaikki markkinointimateriaalit ja aloitettiin puhtaalta pöydältä.

Mainostoimisto Poikkeus otti vetovastuun yrityksen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta sisältäen värimaailman, logon ja liikemerkin sekä tekstityyppien valinnan. Yritysilmeen suunnittelun jälkeen tehtiin tähän luontevasti yhteenkuuluvat verkkosivut. Verkkosivujen toteutuksessa huomioitiin erityisesti mobiilikäytettävyyden helppous.

Logon suunnittelussa otettiin huomioon leirintäalueen sijainti. Yrityksen liikemerkistä löytyykin elementtinä Heinolan maamerkki Tähtiniemen silta, joka valmistui vuonna 1993.

Heinolan Heinäsaaren uudet markkinointimateriaalit verkkosivuineen erottuvat edukseen kilpailijoihinsa nähden.

heinäsaari heinola leirintäalue

heinolan heinäsaari logo

kotisivut heinola heinäsaari

Heinolan Heinäsaari, Heinola

Heinäsaaren leirintäalueella on pitkät perinteet. Leirintäaluetoimintaa on ollut saarella jo yli 60 vuotta. Aluetta on operoinut vuosien varrella muun muassa Itä-Hämeen matkailuyhdistys ja Heinolan kaupunki. Nykyinen Heinäsaaren yrittäjäkolmikko otti vetovastuun 1.1.2022.

Heinolan Heinäsaaren tavoitteena on luoda saaresta kiinnostava matkailukohde, jossa iloisuus ja ”heinäsaaren henki” näkyy niin saaren asiakkaissa kuin henkilökunnassakin.

visitheinasaari.fiPyydä tarjous yritysilmeestä