Rondel Oy: Ulkoasu nykypäivään | Verkkosivut Mäntsälä

Projekti oli klassinen verkkosivu-uudistus, jossa ulkoasu haluttiin päivittää vanhaa ilmettä huomattavasti paremmaksi. Verkkosivu-uudistuksen lisäksi asiakkaalle luotiin YouTube-kanava. Usein uudistuksen yhteydessä vaihdetaan myös webhotellia syystä tai toisesta, eli sitä paikkaa jossa verkkosivut sijaitsevat. Niin kävi myös tässä tapauksessa. Asiakkaan ei tarvitse tästä huolehtia vaan Poikkeus tekee tarvittavat toimenpiteet, jotta sivusto ja sähköpostit toimivat myös uuden palvelintarjoajan kanssa.

Lopputulos on nykyaikainen ja sivustolla pärjää monta vuotta eteenpäin.

verkkosivut mäntsälä, rondel

"Toteutus sujui sovitussa aikataulussa ja ylimääräisiä kuluja ei tullut"

"Olen tyytyväinen kaikkeen sivujen sisältöön. Kuvat on juuri sellaisia kun todellisuus tehtaalla on. Tekstit on juuri niin niukkoja kuten halusinkin. Monesti tällä alalla liika tieto sivustoilla alkaa sekoittamaan ja vie mielenkiinnon."

"Jos asiakas haluaa teettää metallilevystä valmistettavan tuotteen, hän varmasti löytää menetelmät tuotteen valmistukseen uusilta kotisivuilta."

"Toteutus sujui sovitussa aikataulussa ja ylimääräisiä kuluja ei tullut. Tästä on tulevasuudessa helppo jatkaa sivujen rakentamista. Sitä mukaa kun saadaan lisää tuotettua palveluita."

- Simo Tuppuri, Rondel Oy – Mäntsälä

Rondel Oy, Mäntsälä

Vuonna 1998 perustettu Rondel Oy on erikoistunut metallin muovaamiseen. Yritys sijaitsee logistisesti hyvällä paikalla Liljendahlin teollisuusalueella Mäntsälässä.

Rondel on keskittynyt painosorvauksen, levytöiden ja syvävedon alueille. Monipuolisen konekantansa ansiosta Rondel pystyy toteuttamaan asiakkaiden tarpeita laajalla rintamalla ja antaa mahdollisuuden räätälöidä erikoisosaamisensa asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

rondel.fiPyydä tarjous verkkosivuista