Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy - Brändi-ilme ja verkkosivut uudelle yritykselle

Projektissa toteutettiin kokonaisvaltainen yritysilme sisältäen värimaailman, fontit, verkkosivut ja yrityksen logon asiakkaan toiveilla. Kokonaisuus saatiin tehtyä todella nopeasti kiitos asiakkaan aktiivisen osallistumisen ja ripeän materiaalin tuottamisen myötä.

Verkkosivut uudelle yritykselle julkaistiin ajallaan, juuri ennen kuin Keskisuomalaisessa ilmestyi asiakasyrityksen rekryilmoitus.

Lopputulos on kevyt ja hienovarainen, yrityksen toimintaan sopiva. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat viimeistelevät lopputuloksen.

verkkosivut uudelle yritykselle

yritysilme

logo sp tasku

"Näkökulmastamme on asiakkaan suuri etu, kun projektin sekä visuaalinen osa, että tekninen osaaminen ja toteutus on saman henkilön hallinnassa"

"Mainostoimisto Poikkeus toteutti uuden yrityksemme nettisivujen suunnittelun ja toteutuksen, sekä logon graafisen suunnittelun alusta loppuun toivomassamme erittäin napakassa aikataulussa. Yhteistyö oli läpi koko projektin mutkatonta, tehokasta ja pysyi tiukassa aikataulussaan. Jessen kanssa oli mukava ja helppo työskennellä, välitön persoona ja moniulotteinen asiantuntijuus teki projektin meille vaivattomaksi."

"Näkökulmastamme on asiakkaan suuri etu, kun projektin sekä visuaalinen osa, että tekninen osaaminen ja toteutus on saman henkilön hallinnassa. Jesse sai nopeasti kiinni toivomastamme visuaalisesta ilmeestä ja alamme erityispiirteistä.

Nettisivujen lopputulokseen ja logoomme olemme enemmän kuin tyytyväisiä! Sivujemme päivittämiseen saimme kattavat ohjeet ja on turvallista tietää, että ongelmatilanteissa voimme kääntyä Jessen puoleen ja yhteistyö jatkuu saman ihmisen kanssa tutuin, tehokkain menetelmin."

"Voimme lämpimästi suositella Mainostoimisto Poikkeusta kaikille mainostoimistopalveluita tarvitseville, todella nimensä mukaista poikkeuksellisen laadukasta yhteistyötä ja osaamista!"

- Johanna Korhonen, Laatujohtaja, Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy - Laukaa

Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy, Laukaa

Sosiaali- ja terveyspalvelut Tasku Oy on keskisuomalainen lastensuojelupalveluita tuottava yksityisomisteinen yritys. Yrityksen yksiköt sijaitsevat Laukaassa.

Yritys tekee tärkeää työtä, jonka tavoitteena on tukea erityislapsia, joilla on todettu tarve ammatilliseen erityisasiantuntemuksen ja kokonaisvaltaiseen huolenpitoon.

sptasku.fiPyydä tarjous verkkosivuista