Rekka Spa Oy - Laadukkaat kotisivut rekkapesulalle | Varsinais-Suomi

Rekka Spa Oy on täysin uudenlainen, vuorokauden ympäri toimiva raskaan kaluston automaattipesula. Uudella yrityksellä oli logo olemassa, joten kotisivuprojekti käynnistettiin suunnittelemalla ilme logon värimaailmaan sopivaksi.

Vaikka verkkosivut eivät ole Rekka Span tärkein markkinointikanava, nähtiin se silti tärkeäksi osaksi yrityksen toimintaa ja kokonaiskuvaa. Lähtökohtana kotisivuista haluttiin erottuvat, laadukkaat ja selkeät nopeahkolla aikataululla.

uudet kotisivut varsinais-suomi

"Palvelulupaus siitä että ulkoasua hiotaan tarvittaessa niin pitkään, että olemme tyytyväisiä oli ratkaisevassa osassa päätöksenteossa"

"Sivusto vastasi odotuksia. Saimme tyylikkäät kotisivut, jotka ovat tehty meidän tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja joustavuuteen."

"Emme halunneet valita tekijää, joka tekee "bulkkitavaraa", eli samalla ulkoasulla olisi tehty 500 sivustoa."

"Palvelulupaus siitä että ulkoasua hiotaan tarvittaessa niin pitkään, että olemme tyytyväisiä oli ratkaisevassa osassa päätöksenteossa."

- Tea Vesma, Rekka Spa Oy – Lieto

Rekka Spa Oy, Lieto

Rekka Spa Oy on täysin uudenlainen, vuorokauden ympäri toimiva raskaan kaluston automaattipesula. Rekka Spa sijaitsee Lietossa, Varsinais-Suomessa.

Rekka Span lähtökohtana on toimia nopeana ja tehokkaana pesulana, jossa minimoidaan odotusaika koska kaikki odottaminen luo kuljetusyritykselle kustannuksia.

Yrityksen missiona on minimoida jonotus ja saada laadukas pesutulos mahdollisimman nopeasti!

rekkaspa.fiPyydä tarjous verkkosivuista