Keski-Suomen Tuholaistorjunta - Hakukoneoptimoinnilla enemmän yhteydenottoja

Keski-Suomen Tuholaistorjunnalla oli olemassa entuudestaan verkkosivut, mutta ne eivät vastanneet asiakkaan odotuksia. Yrityksen verkkosivut päätettiin uudistaa kokonaan ilmeeltään, käytettävyydeltään sekä sisältöineen.

Projekti kulki alusta saakka nopeasti eteenpäin, kiitos asiakkaan oman aktiivisuuden sisällöntuotannon parissa. Tämä verkkosivutoteutus oli malliesimerkki siitä, miten projekti saadaan tehtyä nopealla aikataululla maaliin, kunhan käytettävissä oleva materiaali saadaan nopeasti käyttöön. Verkkosivut saatiin julkaistua kolme viikkoa etuajassa.

Uudistetut verkkosivut ovat paitsi ulkoasultaan, myös käytettävyydeltään vanhoja huomattavasti paremmat ja näin ollen antavat yrityksestä entistä ammattitaitoisemman kuvan. Kaikille tärkeimmille palveluille luotiin uudet alasivut, jossa on kerrottu kattavasti mitä tuhoa eri tuholaiseläimet saavat aikaan sekä miten näitä vastaan voidaan reagoida. Näin potentiaalinen asiakas saa heti vähän kättä pidempää yhteydenottoa miettiessään.

Verkkosivu-uudistuksen myötä yrityksen vakuuttavuus oman alan ammattilaisena nousi huomattavasti ja tarjouspyyntöjen määrä on kasvanut selvästi.

kotisivut hankasalmi

kstuholaistorjunta sivut ennen

verkkosivut hankasalmi

"Sivuston kävijämäärä on noussut aikaisemmasta ja yhteydenottojen määrä on kasvanut"

Meillä yhteistyö Jessen kanssa sujui erittäin hyvin koko projektin ajan. Olen tyytyväinen uusittuihin kotisivuihimme ja voin lämpimästi suositella Mainostoimisto Poikkeusta.

Sivuston kävijämäärä on noussut aikaisemmasta ja yhteydenottojen määrä on kasvanut.

Työn jälki puhuu puolestaan.

- Tapani Saikkonen, Keski-Suomen Tuholaistorjunta - Hankasalmi

Keski-Suomen Tuholaistorjunta, Hankasalmi

Keski-Suomen Tuholaistorjunta on Turvallisuus- ja Kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä ja rekisteröimä tuholaistorjunta-alan asiantuntija yritys, joka on perustettu alkuvuodesta 2020. Yritys on erikoistunut ratkaisemaan kaikki tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvät ongelmat.

Keski-Suomen Tuholaistorjunta tarjoaa kattavan palveluvalikoiman jyrsijöiden torjunnasta kiinteistöjen ja asuntojen tarkastuksiin.

kstuholaistorjunta.fiPyydä tarjous verkkosivuista