Verkkosivu-uudistus ja brändi-ilmeen kirkastaminen

Yhteistyö Aksuleiden kanssa alkoi verkkosivu-uudistuksella, jonka myötä sivusto uusittiin kokonaan. Sivustosta tehtiin responsiivinen eli jokaiselle näyttöpäätteelle skaalautuva, sekä keskityttiin verkkosivuston hakukoneoptimointiin.

Myöhemmin liitettiin jo käytössä oleva verkkokauppa, katalogimuodossa nykyisille sivuille vastaamaan asiakkaan tarpeita. Siinä samalla kirkastettiin yrityksen brändi-ilmettä ja värimaailmaa entistä enemmän punaiseen päin. Verkkosivujen kehitystyö jatkuu koko ajan, joko asiakkaan itsensä toimesta laadittujen ohjeiden avulla tai yhteistyössä Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa.

Ajan saatossa Poikkeus on päässyt toteuttamaan Aksuleille myös mm esitteitä, roll-upin ja muuta graafista materiaalia.

aksulit jyväskylä graafinen suunnittelu

esitteen suunnittelu jyväskylä

verkkosivu-uudistus jyväskylä

"Suosittelemme Mainostoimisto Poikkeusta myös muille uusia verkkosivuja tarvitseville!"

"Verkkosivujemme uudistamiseen valitsimme Mainostoimisto Poikkeuksen. Projektin aikana sivujemme ulkoasu päivitettiin nykyaikaiseksi ja käytettävyyteen panostettiin. Yhteistyö sujui varsin mallikkaasti koko projektin ajan, aikataulussa pysyttiin ja yhteydenpito oli mutkatonta. Olemme saaneet myös projektin jälkeen hyvin opastusta ja vinkkejä sisällön päivitykseen liittyen."

"Suosittelemme Mainostoimisto Poikkeusta myös muille uusia verkkosivuja tarvitseville!"

- Joonas Puoliväli, Tuotepäällikkö, RFID, Aksulit Oy - Jyväskylä

Aksulit Oy

Aksulit Oy on jyväskyläläinen RFID-ratkaisujen tekemiseen keskittynyt yritys. Yrityksen toiminta on kasvanut myös kansainvälisille markkinoille.

Yrityksen käytössä on uusin teknologia, jonka avulla Aksulit rakentaa teknologian sekä konsultoinnin yhdistelmillä tehokkaammin toimivia asiakasyrityksiä.

aksulit.comPyydä tarjous verkkosivuista