Eurooppanuoret ry: Brändi-ilmeen kirkastaminen | Verkkosivut yhdistykselle

Huhtikuussa 2020 starttasi yksi mielenkiintoisimmista projekteista omalla yrittäjän urallani. Eurooppanuoret ry:lle lähdettiin suunnittelemaan uudet selkeämmät verkkosivut uudella ilmeellä ja täysin uudella rakenteella.

Lähtökohtana projektille oli selkeyttää verkkosivuja, karsia turha ja vanha materiaali pois sivuilta, sekä uudistaa ulkoasu kokonaan. Vanha ilme oli hieman ankea, joten yhdistykselle suunniteltiin samalla uusi pirteä värimaailma. Asiakkaan aktiivinen osallistuminen projektiin ja materiaalin tuottamiseen mahdollisti loistavan lopputuloksen.

Verkkosivuston ilmettä päivitettiin ja ulkoasusta tehtiin eloisa. Vanha ilme oli synkän harmaa, siihen haluttiin muutos. Lopputuloksesta tuli vähintäänkin hieno!

Ajankohtaisia artikkeleita työstetään usein, joten tätä varten tehtiin yksityiskohtaiset ohjeet näiden tuottamiseen.

Vanhaa tuttua logoa freesattiin ja tehtiin graafinen ohjeistus muun markkinoinnin tueksi.

yritysilmeen suunnittelu yhdistykselle

verkkosivut ennen

verkkosivut yhdistykselle helsinki

"Lopputuloksesta tuli tosi raikas ja toimiva!"

"Olemme todella tyytyväisiä verkkosivujen uudistusprojektiin ja lopputulokseen Mainostoimisto Poikkeuksen kanssa! Jesse hallitsee teknisen puolen hyvin ja me saimme esittää toiveitamme joustavasti läpi projektin."

"Lopputuloksesta tuli tosi raikas ja toimiva! Projekti eteni täysin aikataulussaan ja hyvällä yhteistyöllä."

- Julia Kahelin, Pääsihteeri, Eurooppanuoret ry - Helsinki

Eurooppanuoret ry

Eurooppanuoret on vuonna 1997 perustettu valtakunnallinen nuorisojärjestö. Yhdistys toimii nuorten äänenä Eurooppa- ja kansainvälisyyskysymyksissä. Eurooppanuoret on alle 29-vuotiaiden nuorten kansalaisjärjestö, joka tavoitteena on edistää myönteistä suhtautumista Euroopan unioniin ja kansainvälisyyteen.

Eurooppanuoret ottaa aktiivisesti kantaa yhteiskunnallisiin asioihin kannanotoilla, mielipidekirjoituksilla, tempauksilla sekä vaikuttamalla suoraan poliittisiin toimijoihin ja päätöksentekoon niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

eurooppanuoret.fiPyydä tarjous verkkosivuista