Porin Elementtitehdas Oy: Uudistus | Kotisivut Pori

Asiakkaalla oli tarve saada yrityksen verkkosivut toimimaan mobiilisti. Vaikka Porin Elementtitehdas Oy sijaitsee nimensä mukaisesti Porissa, tapaaminen saatiin järjestettyä nopeasti ja urakka saatiin nopeasti alkuun. Projekti sujui alusta loppuun sujuvasti.

Verkkosivuista tehtiin nykyaikaiset ja ulkoasultaan samalla tutulla värimaailmalla mitä vanhatkin sivut olivat. Porin Elementtitehtaan yksilölliset kotisivut toimivat nyt jokaisella näyttöpäätteellä nykyaikaisten vaatimusten mukaisesti.

kotisivut pori

verkkosivut pori, elementtitehdas

nettisivut pori

"Aikataulut pitivät Mainostoimisto Poikkeuksen puolelta paremmin kuin hyvin"

"Yhteistyö oli meidän mielestä todella hyvää ja saimme selkeät tehtävälistat, joiden avulla oli helppo viedä projektia eteenpäin."

"Aikataulut pitivät Mainostoimisto Poikkeuksen puolelta paremmin kuin hyvin ja homma saatiin valmiiksi sovitussa aikataulussa. Siitäkin huolimatta, että meidän päässä oli välillä niin kiirettä, että emme saaneet materiaaleja toimitettua ihan sovittuina aikoina. Projektin aikana tehdyt muutokset sujuivat hienosti ja nopeasti."

- Roni Virtanen, Porin Elementtitehdas Oy - Pori

Porin Elementtitehdas Oy

Porin Elementtitehdas Oy valmistaa betonielementtejä kahdessa tehtaassa Uudessaniityssä sekä karjalankadulla. Betonielementit tuotetaan erilaisiin rakennuskohteisiin ympäri maan.

Yrityksen historia yltää vuoteen 1991, jolloin Porin Elementtitehtaan perustivat Jaakko Virtanen ja Tapio Lindroos. Porin Elementtitehdas on ollut kokonaan Virtasen perheen omistuksessa vuodesta 2015.

elementtitehdas.fiPyydä tarjous verkkosivuista