Kotisivut metallialan yritykselle vaivattomasti ja laadukkaasti 100% takuulla

Vanhanaikaiset ja vanhentuneet verkkosivut heikentävät yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Varmistetaan että yrityksesi ei kuulu tähän joukkoon. Annetaan paras mahdollinen ensivaikutelma yrityksestänne: painotetaan kilpailuetuja ja tuodaan yrityksen parhaat puolet esiin.

Usein ajatellaan että kotisivu-uudistusprosessi vie tuhottomasti aikaa, mikä on usein syynä että aloittamista halutaan pitkittää. Tämä kumpuaa usein vanhojen kokemusten pohjalta.

Vuonna 2023 Poikkeus pääsi toteuttamaan 18 yrityksen verkkosivu-uudistuksen. Kaikkia näitä yhdisti se, että he olivat yllättyneitä siitä, miten helppo ja kivuton projekti oli alusta loppuun.

Imago paranee
Nopea ja vaivaton projekti
100% tyytyväisyystakuu

rondel verkkosivut

kotisivut metallialan yritykselle

Mm. seuraavat metallialan yritykset ovat luottaneet Poikkeukseen

  • porin metallisorvaamo logo pori
  • g-tronic logo jyväskylä
  • rondel logo mäntsälä
  • metallituote valkkio jalasjärvi

Lue Rondel Oy:n asiakastarina.

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Kartoituspalaverissa käydään läpi toiveet ja tarpeet. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään, sekä kerrataan projektin kulku. Annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään materiaali.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Tehdään luonnos uusista verkkosivuista. Ulkoasu suunnitellaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Kun luonnos on hyväksytty = 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

4

Sivuston rakennus

Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Yleensä rakennusvaiheeseen kannattaa varata muutama viikko, riippuen totetutuksen laajuudesta.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, lakkautetaan vanha sivusto ja julkaistaan uusi. Pidetään lopuksi lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Projektin päätteeksi annetaan ohjeet sivujen käyttöön.

Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annetaan myös TULOSTAKUU, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Lähes kaikkien asiakkaiden kanssa sivustoa kehitetään eteenpäin vielä julkaisun jälkeenkin. Varmistetaan jatkotoimenpiteillä sivuston pitkäikäisyys.

Miksi juuri Poikkeus?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle yli 100 projektin ja yli 100 tyytyväisen asiakkaan kokemuksella. Se että sivuston suunnittelu ja toteutus on saman ihmisen käsissä, varmistaa sen että aikataulu ja budjetti pysyy!

Saat yrityksesi brändiä tukevat verkkosivut, jotka ovat myyvät ja nostavat yrityksestä saadun ensivaikutelman seuraavalle tasolle.

Helppo, nopea ja vaivaton projekti. Ilman mitään piilokuluja tai määräaikaisuutta.

TULOS- ja TYYTYVÄISYYSTAKUU.

Yhteydenpito on jatkossa helppoa kun tietää aina kenelle soittaa.