Kotisivut kuljetusalan yritykselle aina 100% tyytyväisyystakuulla

Vanhanaikaiset ja vanhentuneet verkkosivut heikentävät yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Varmistetaan että yrityksesi ei kuulu tähän joukkoon, vaan on ajan hengessä kiinni.

Moni kuljetusalan yrittäjä on myöntänyt, että yrityksen uskottavuus jopa kärsii nykyisten sivujen takia. Usein tiedostetaan, että jotain pitäisi tehdä, mutta projektiin ei haluta lähteä koska uskotaan sen olevan niin suuritöinen ja aikaa vievä projekti. Tämä kumpuaa usein vanhojen kokemusten pohjalta. Poikkeus tarjoaa tähän erilaisen ratkaisun.

Pystyn lupaamaan, että tilannekartoituspalaverin jälkeen teidän ei tarvitse kuin toimittaa kuvamateriaali. Kaikki muu hoidetaan täällä päässä. Projekti on neljän (4) viikon sisällä valmis työn aloituksesta. Työlle annetaan aina 100% tyytyväisyystakuu.

Luotettavuus kasvaa
Laadukkaammat yhteydenotot
Imago paranee
Nopea ja vaivaton projekti
100% tyytyväisyystakuu

kotisivut kuljetusyritykselle

Esimerkiksi seuraavat kuljetusyritykset ovat luottaneet Poikkeukseen

  • logo hämeen kuljetus jyväskylä
  • kuljetus pynnönen logo kerava
  • kuljetus eero mikkola mäntsälä logo
  • trusi kuljetus turku
  • nordic thermo transport kuljetus oulu
  • team niemi oy tampere logo
  • ari lauren kuljetus turku logo
  • rekka spa rekkapesula varsinais-suomi
  • kuljetus o toivonen lahti logo
  • kuljetus henri tanaka jyväskylä logo

Iso juttu oli se, että kartoituksen perusteella saatiin heti kiinni tavoitteistamme ja toiveistamme. Osattiin lähteä viemään projektia oikeaan suuntaan.

Kotisivu-uudistus saatiin tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Homma oli asiakaskeskeistä ja toiveisiin perustuvaa, eikä yritetty tyrkyttää mitään mitä ei tarvittu.

Lopputulos oli odotusten mukainen. Odotusarvo oli laadukas lopputulos nopealla aikataululla ja se toteutui kuten piti. Uudet kotisivut tukevat yrityksen uutta ilmettä ja ovat vanhoja sivuja selkeästi helpommin navigoitavat ja selkeämmät.

Mikäli itseä arveluttaa ja epäilee oman yrityksen kotisivujen toimivuutta, niin siinä kohtaa pitäisi viimeistään herätä ja tehdä asialle jotain.

- Iiro Mikkola, Eero Mikkola Oy - Mäntsälä

Sivusto vastasi odotuksia. Saimme tyylikkäät kotisivut, jotka ovat tehty meidän tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja joustavuuteen.

Emme halunneet valita tekijää, joka tekee "bulkkitavaraa", eli samalla ulkoasulla olisi tehty 500 sivustoa.

Palvelulupaus siitä että ulkoasua hiotaan tarvittaessa niin pitkään, että olemme tyytyväisiä oli ratkaisevassa osassa päätöksenteossa.

- Tea Vesma, Rekka Spa Oy – Lieto

Kotisivuistamme saimme juuri sellaiset kuin sovimmekin, ehkä jopa hiukan paremmatkin. Kaikki sujui hyvin ja aikataulussa, kaikin puolin sujuvaa yhteistyötä.

Juha Nokelainen, Hämeen Kuljetus Oy - Jyväskylä

Edelliset verkkosivut olivat ulkoasunsa puolesta jo hieman vanhentuneet ja niitä haluttiin freesata. Varsinkin kuvat olivat hieman heikkolaatuisia. Samalla päivitettiin vähän tietoja. Olemme tyytyväisiä lopputulemaan.

Vuodet vierivät nopeasti ja 3 vuotta tuntuu siltä kuin edelliset sivut olivat juuri tehty. Uudistus kannattaa kuitenkin tehdä aika ajoin.

Mirka Rusi, T.Rusi Oy - Sauvo

Homma meni hienosti ja aikataulussa kertalaakista. Kartoitus osui hyvin, ei menty hakoteillä.

Lopputulos on hyvä, ei mitään moittimista.

- Antti Niemi, Team Niemi Oy - Tampere

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Tavoitteena kartoituspalaverissa käydä läpi toiveet ja tarpeet ja perustiedot yrityksenne toiminnasta. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten. Katsotaan miten ja missä kaikessa pystyn teitä auttamaan ja mikä nimenomaan hyödyttää teitä ja toimintaanne.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään sekä kerrataan projektin kulku. Käydään läpi sinun yksityiskohtaiset toiveet mitä sivuille halutaan ja mietitään yhdessä paras laajuus kotisivuille ja se että panostetaanko vain ulkoasuun vai halutaanko maksimoida löydettävyys halutuilla hakusanoilla Googlessa. Päätöspalaverissa annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään kuvamateriaalia ja sisältöä. Tässä kohtaa meillä on tiedossa aikataulu miten projektin kanssa edetään. Autan näissä kaikissa / hoidan kaikki tarvittavat tilaukset.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Saat kuvankäsittelyohjelmalla tuotetun luonnoksen siltä, miltä uudet kotisivut tulevat näyttämään. Ulkoasu on suunniteltu toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Kun luonnos on hyväksytty, lähdetään tekemään sen näköistä sivustoa. Tässä kohtaa astuu voimaan 100% tyytyväisyystakuu, sille että lopullinen työ näyttää tarkalleen siltä mitä on tilattu. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

4

Sivuston rakennus

Aloitetaan sivuston rakennus hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Uudet sivut rakennetaan nykyisten sivujen alla piilossa tai testipalvelimella, joten vanhat sivut ovat toiminnassa niin kauan kuin uudet ovat valmiit. Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Sivuston rakentamiseen kannattaa varata muutama viikko.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, vanha sivusto lakkaa olemasta ja uusi astuu voimaan. Pidetään lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Annetaan projektin lopuksi ohjeet sivujen käyttöön. Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annan myös tulostakuun, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Projektin päätyttyä olen käytettävissä aina kun jotain muutostarpeita tulee. Päivitetään sivustoa aika ajoin ja varmistetaan että sivusto on pitkäikäinen. Halutessanne kehitetään sivustoa koko ajan ja tehdään kuukausikohtaisia raportteja mm. kävijäliikenteestä.

Katsotaan myös missä muussa pystyn teitä auttamaan. Google-mainonta, sosiaalinen media, esitteet, tarjouspyyntöpohjat jne...

Miksi valita Mainostoimisto Poikkeus kun tekijöitä on kolmetoista tusinassa?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle lähes 100 projektin kokemuksella ja 98% asiakastyytyväisyydellä.

Saat yrityksesi näköiset kotisivut, jotka ovat myyvät ja huutavat luotettavuutta.

Tiedän mitkä asiat ovat kuljetusyrityksen kotisivuilla tärkeitä ja mitä pitää ottaa huomioon haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Pystyn lupaamaan TYYTYVÄISYYSTAKUUN ja TULOSTAKUUN tavoitteillemme.

Lupaan helpon, nopean ja vaivattoman projektin. Uudistukseen varataan neljä (4) viikkoa, jonka jälkeen uudet sivut ovat julki.