Kotisivut kuljetusalan yritykselle vaivattomasti ja laadukkaasti

Vanhanaikaiset ja vanhentuneet verkkosivut heikentävät yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Varmistetaan että yrityksesi ei kuulu tähän joukkoon, vaan on ajan hengessä kiinni ja annetaan paras mahdollinen ensivaikutelma yrityksestäsi ulospäin.

Moni kuljetusalan yrittäjä on myöntänyt, että yrityksen uskottavuus jopa kärsii nykyisten sivujen takia. Usein tiedostetaan, että jotain pitäisi tehdä, mutta projektiin ei haluta lähteä koska uskotaan sen olevan niin suuritöinen ja aikaa vievä projekti. Tämä kumpuaa usein vanhojen kokemusten pohjalta.

Vuonna 2023 Poikkeus pääsi toteuttamaan kymmenen (10) kuljetusyrityksen verkkosivu-uudistuksen. Kaikkia näitä yhdisti se, että he olivat yllättyneitä siitä, miten helppo ja kivuton projekti oli alusta loppuun.

Poikkeukselta saat kotisivut kuljetusalan yritykselle sekä muut mainonnan ja markkinoinnin palvelut saman katon alta. Monesti yhteistyötä tiivistetään vielä mm. Google-mainonnan myötä tai muiden markkinointimateriaalien uudistamisella.

Tutustu esimerkiksi Kuljetus Pynnösen tai Kuljetus Eero Mikkolan asiakastarinoihin.

Annetaan paras kuva ulospäin
Nopea ja vaivaton projekti
100% tyytyväisyystakuu

Kotisivut kuljetusalan yritykselle

Esimerkiksi seuraavat kuljetusyritykset ovat luottaneet Poikkeukseen

 • logo hämeen kuljetus jyväskylä
 • kuljetus pynnönen logo kerava
 • kuljetus eero mikkola mäntsälä logo
 • trusi kuljetus turku
 • nordic thermo transport kuljetus oulu
 • team niemi oy tampere logo
 • ari lauren kuljetus turku logo
 • kuljetus törmä logo nokia
 • kuljetus ja nosto niskanen tornio logo
 • kuljetus kimmo taipale jyväskylä logo
 • kuljetus e haapala turku logo
 • kuljetus lintula turku logo
 • lappalaisen liikenne logo

Iso juttu oli se, että kartoituksen perusteella saatiin heti kiinni tavoitteistamme ja toiveistamme. Osattiin lähteä viemään projektia oikeaan suuntaan.

Kotisivu-uudistus saatiin tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Homma oli asiakaskeskeistä ja toiveisiin perustuvaa, eikä yritetty tyrkyttää mitään mitä ei tarvittu.

Lopputulos oli odotusten mukainen. Odotusarvo oli laadukas lopputulos nopealla aikataululla ja se toteutui kuten piti. Uudet kotisivut tukevat yrityksen uutta ilmettä ja ovat vanhoja sivuja selkeästi helpommin navigoitavat ja selkeämmät.

Mikäli itseä arveluttaa ja epäilee oman yrityksen kotisivujen toimivuutta, niin siinä kohtaa pitäisi viimeistään herätä ja tehdä asialle jotain.

- Iiro Mikkola, Eero Mikkola Oy - Mäntsälä

Sivusto vastasi odotuksia. Saimme tyylikkäät kotisivut, jotka ovat tehty meidän tarpeisiimme. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja joustavuuteen.

Emme halunneet valita tekijää, joka tekee "bulkkitavaraa", eli samalla ulkoasulla olisi tehty 500 sivustoa.

Palvelulupaus siitä että ulkoasua hiotaan tarvittaessa niin pitkään, että olemme tyytyväisiä oli ratkaisevassa osassa päätöksenteossa.

- Tea Vesma, Rekka Spa Oy – Lieto

Kotisivuistamme saimme juuri sellaiset kuin sovimmekin, ehkä jopa hiukan paremmatkin. Kaikki sujui hyvin ja aikataulussa, kaikin puolin sujuvaa yhteistyötä.

Juha Nokelainen, Hämeen Kuljetus Oy - Jyväskylä

Edelliset verkkosivut olivat ulkoasunsa puolesta jo hieman vanhentuneet ja niitä haluttiin freesata. Varsinkin kuvat olivat hieman heikkolaatuisia. Samalla päivitettiin vähän tietoja. Olemme tyytyväisiä lopputulemaan.

Vuodet vierivät nopeasti ja 3 vuotta tuntuu siltä kuin edelliset sivut olivat juuri tehty. Uudistus kannattaa kuitenkin tehdä aika ajoin.

Mirka Rusi, T.Rusi Oy - Sauvo

"Lopputulos on hyvä. Lähdettiin hakemaan selkeyttä ja mielenkiintoista ulkoasua ja semmoinen saatiin."

"Jos haluaa yritykselleen selkeät ja kiinnostusta herättävät sivut, tässä on hintalaatusuhde kohdillaan."

- Kimmo Taipale, Kuljetusapu Kimmo Taipale Oy - Jyväskylä

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Kartoituspalaverissa käydään läpi toiveet ja tarpeet. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään, sekä kerrataan projektin kulku. Annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään materiaali.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Tehdään luonnos uusista verkkosivuista. Ulkoasu suunnitellaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Kun luonnos on hyväksytty = 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

4

Sivuston rakennus

Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Yleensä rakennusvaiheeseen kannattaa varata muutama viikko, riippuen totetutuksen laajuudesta.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, lakkautetaan vanha sivusto ja julkaistaan uusi. Pidetään lopuksi lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Projektin päätteeksi annetaan ohjeet sivujen käyttöön.

Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annetaan myös TULOSTAKUU, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Lähes kaikkien asiakkaiden kanssa sivustoa kehitetään eteenpäin vielä julkaisun jälkeenkin. Varmistetaan jatkotoimenpiteillä sivuston pitkäikäisyys.

Miksi juuri Poikkeus?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle yli 100 projektin ja yli 100 tyytyväisen asiakkaan kokemuksella. Se että sivuston suunnittelu ja toteutus on saman ihmisen käsissä, varmistaa sen että aikataulu ja budjetti pysyy!

Saat yrityksesi brändiä tukevat verkkosivut, jotka ovat myyvät ja nostavat yrityksestä saadun ensivaikutelman seuraavalle tasolle.

Helppo, nopea ja vaivaton projekti. Ilman mitään piilokuluja tai määräaikaisuutta.

TULOS- ja TYYTYVÄISYYSTAKUU.

Yhteydenpito on jatkossa helppoa kun tietää aina kenelle soittaa.