hakukoneoptimointi jyväskylä
banneritesti

Löytyvätkö yrityksesi Googlesta?

Hakukoneoptimoinnilla löydettävyys kuntoon

Mitä (SEO) hakukoneoptimointi tarkoittaa?

Lyhyesti selkokielellä sanottuna hakukoneoptimointi (Search Engine Optimization, SEO) tarkoittaa toimintaa, jonka avulla pyritään saamaan kaikki hyöty irti yrityksen tai yhdistyksen verkkosivuista ja saamaan ne näkymään mahdollisimman korkealla Googlen hakutuloksissa.

Nykyään kaikki alan tekijät tarjoavat verkkosivujen tekemisen yhteydessä hakukoneoptimointia. Tässä kohtaa kannattaa olla tarkkana. Hakukoneoptimointi on paljon muutakin kuin vain Yoast Seo-lisäosan asentaminen ja avainsanan määrittäminen. Mikäli hakukoneoptimointia tarjoavan yrityksen omat verkkosivut eivät löydy sille suotuisilla hakusanoilla Googlesta, miten se voisi auttaa myöskään sinun yritystäsi?

Tutustu työnäytteisiin

Oikein tehty hakukoneoptimointi:

  • Parantaa yrityksesi löydettävyyttä hakukoneissa
  • Lisää yrityksesi tunnettavuutta ja näkyvyyttä
  • Kasvattaa myyntiä
  • Luo uusia laadukkaita asiakaskontakteja
  • On investointi - ei kuluerä

Miksi panostaa hakukoneoptimointiin?

Lähtökohtaisesti verkkosivun olemassaololla on aina jokin tavoite: saada lisää myyntiä, kasvattaa yrityksen tai palvelun tunnettavuutta tai esimerkiksi parantaa tietoisuutta. Hakukoneoptimointi on avain näihin kaikkiin. Mitä korkeammalla yrityksesi verkkosivut ovat hakutuloksissa sen enemmän saat kävijöitä sivuillesi ja sitä enemmän positiivisia asioita tapahtuu. Jo vakiintunut sanonta "ellei yrityksesi verkkosivuja löydy halutulla hakulausekkeella Googlen ensimmäiseltä sivulta, sitä ei ole olemassa" pitää aika hyvin paikkansa. Hyvin harva meistä klikkaa edes toista hakusivua hakiessamme tietoa Googlesta.

Hakukoneoptimointi on pitkäjänteistä työtä ja täytyy muistaa, että tuloksia ei synny yhdessä yössä. Jatkuva kehittäminen ja kärsivällisyys ovat avaimet haluttuun lopputulokseen.

Pyydä tarjous