Kotisivut maanrakennusalan yritykselle

Vanhanaikaiset ja vanhentuneet verkkosivut voivat heikentää yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Varmistetaan että yrityksesi ei kuulu tähän joukkoon.

Loppuun asti mietityt kotisivut tuovat yritykselle enemmän laadukkaita yhteydenottoja sisään ja sitä kautta mahdollistetaan liiketoiminnan kasvu tai ylläpidetään nykyinen hyvä tilanne.

Usein ajatellaan että kotisivu-uudistusprosessi vie tuhottomasti aikaa, mikä on usein syynä että aloittamista halutaan pitkittää. Odotellaan sitä parempaa hetkeä kun on töissä hiljaisempaa. Sitä hetkeä ei toivottavasti kuitenkaan koskaan tule vaan nipistetään se pari tuntia kalenterista. Tiedostan että yrittäjän tärkein resurssi on aika, ja näin ollen lupaan että projekti ei työllistä sinua tarvittaessa kuin maksimissaan kaksi (2) tuntia koko uudistusprojektin aikana.

Luotettavuus kasvaa
Parempia yhteydenottoja
Imago paranee
100% takuu
Nopea ja vaivaton projekti
EI kuukausilaskutusta, EI piilokuluja
Säästät aikaa ja hermoja

maanrakennus huuskonen kotisivu-uudistus

hämeen kuljetus kotisivu-uudistus

Seuraavat alan yritykset ovat luottaneet Poikkeukseen

 

  • maanrakennus jp timonen valtimo logo
  • logo hämeen kuljetus jyväskylä
  • logo maanrakennus huuskonen jyväskylä
  • logo jokilaakson louhinta kotka
  • logo koneurakointi m niiranen
  • logo jämsä maanrakennus detonar
  • ari lauren kuljetus turku logo
  • logo perälä jyväskylä

 

 

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Tavoitteena kartoituspalaverissa käydä läpi toiveet ja tarpeet ja perustiedot yrityksenne toiminnasta. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten. Katsotaan miten ja missä kaikessa pystyn teitä auttamaan ja mikä nimenomaan hyödyttää teitä ja toimintaanne.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään sekä kerrataan projektin kulku. Käydään läpi sinun yksityiskohtaiset toiveet mitä sivuille halutaan ja mietitään yhdessä paras laajuus kotisivuille ja se että panostetaanko vain ulkoasuun vai halutaanko maksimoida löydettävyys halutuilla hakusanoilla Googlessa. Päätöspalaverissa annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään kuvamateriaalia ja sisältöä. Tässä kohtaa meillä on tiedossa aikataulu miten projektin kanssa edetään. Autan näissä kaikissa / hoidan kaikki tarvittavat tilaukset.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Saat kuvankäsittelyohjelmalla tuotetun luonnoksen siltä, miltä uudet kotisivut tulevat näyttämään. Ulkoasu on suunniteltu toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Kun luonnos on hyväksytty, lähdetään tekemään sen näköistä sivustoa. Tässä kohtaa astuu voimaan 100% tyytyväisyystakuu, sille että lopullinen työ näyttää tarkalleen siltä mitä on tilattu. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä.

4

Sivuston rakennus

Aloitetaan sivuston rakennus hyväksytyn luonnoksen pohjalta. Uudet sivut rakennetaan nykyisten sivujen alla piilossa tai testipalvelimella, joten vanhat sivut ovat toiminnassa niin kauan kuin uudet ovat valmiit. Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Sivuston rakentamiseen kannattaa varata muutama viikko.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, vanha sivusto lakkaa olemasta ja uusi astuu voimaan. Pidetään lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Annetaan projektin lopuksi ohjeet sivujen käyttöön. Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annan myös tulostakuun, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Projektin päätyttyä olen käytettävissä aina kun jotain muutostarpeita tulee. Päivitetään sivustoa aika ajoin ja varmistetaan että sivusto on pitkäikäinen. Halutessanne kehitetään sivustoa koko ajan ja tehdään kuukausikohtaisia raportteja mm. kävijäliikenteestä.

Katsotaan myös missä muussa pystyn teitä auttamaan. Google-mainonta, sosiaalinen media, esitteet, tarjouspyyntöpohjat jne...

Miksi valita Mainostoimisto Poikkeus kun tekijöitä on kolmetoista tusinassa?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle lähes 100 projektin kokemuksella ja 98% asiakastyytyväisyydellä.

Saat yrityksesi näköiset kotisivut, jotka ovat myyvät ja huutavat luotettavuutta.

Lupaan helpon, nopean ja vaivattoman projektin, jossa asiakkaalle ei tule mitään piilo- tai kuukausilaskutteisia kuluja. Projektiin varataan neljä (4) viikkoa, joista asiakkaan työaikaa kuluu kaksi (2) tuntia. Puoli tuntia viikossa siis riittää!

Tiedän mitkä asiat ovat maanrakennusyrityksen kotisivuilla tärkeitä ja mitä pitää ottaa huomioon haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Pystyn lupaamaan TYYTYVÄISYYSTAKUUN ja TULOSTAKUUN tavoitteillemme.