Kotisivut maanrakennusalan yritykselle vaivattomasti ja laadukkaasti

Vanhanaikaiset ja vanhentuneet verkkosivut heikentävät yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta asiakkaiden silmissä. Varmistetaan että yrityksesi ei kuulu tähän joukkoon, vaan on ajan hengessä kiinni ja annetaan paras mahdollinen ensivaikutelma yrityksestäsi ulospäin.

Usein ajatellaan että kotisivu-uudistusprosessi vie tuhottomasti aikaa, mikä on usein syynä että aloittamista halutaan pitkittää. Tämä kumpuaa usein vanhojen kokemusten pohjalta.

Vuonna 2023 Poikkeus pääsi toteuttamaan 18 yrityksen verkkosivu-uudistuksen. Kaikkia asiakkaita yhdisti se, että he olivat yllättyneitä siitä, miten helppo ja kivuton projekti oli alusta loppuun.

Poikkeukselta saat kotisivut maanrakennusalan yritykselle sekä muut mainonnan ja markkinoinnin palvelut saman katon alta. Monesti yhteistyötä tiivistetään vielä mm. Google-mainonnan myötä tai muiden markkinointimateriaalien uudistamisella.

Ensivaikutelma joka myy!
Nopea ja vaivaton projekti
100% tyytyväisyystakuu

Seuraavat maanrakennus- ja kuljetusyritykset ovat luottaneet Poikkeukseen

 • maanrakennus jp timonen valtimo logo
 • logo hämeen kuljetus jyväskylä
 • logo maanrakennus huuskonen jyväskylä
 • logo jokilaakson louhinta kotka
 • artexon oy logo aura
 • logo koneurakointi m niiranen
 • ari lauren kuljetus turku logo
 • logo perälä jyväskylä
 • logo kuljetus toivonen lahti
 • kuljetus pynnönen logo kerava
 • kuljetus eero mikkola mäntsälä logo
 • trusi kuljetus turku
 • nordic thermo transport kuljetus oulu
 • team niemi oy tampere logo
 • logo jämsä maanrakennus detonar
 • kuljetus törmä logo nokia
 • kuljetus ja nosto niskanen tornio logo
 • kuljetus kimmo taipale jyväskylä logo
 • kuljetus e haapala turku logo
 • kuljetus lintula turku logo

Tutustu Artexonin tai Maanrakennus Huuskosenasiakastarinaan

Kotisivu-uudistus oli ollut mielessä, mutta jäänyt taka-alalle. Jesse soitti ja palaverin jälkeen päädyttiin uusimaan kotisivut.

Uudet kotisivut ovat toimivat ja hyvännäköiset. Uudistusprojekti oli rahansa väärti. Ei ole suuri kulu, muiden kulujen rinnalla.

- Teemu Huuskonen, Maanrakennus Huuskonen Oy - Jyväskylä

Iso juttu oli se, että kartoituksen perusteella saatiin heti kiinni tavoitteistamme ja toiveistamme. Osattiin lähteä viemään projektia oikeaan suuntaan.

Kotisivu-uudistus saatiin tehtyä nopeasti ja tehokkaasti. Homma oli asiakaskeskeistä ja toiveisiin perustuvaa, eikä yritetty tyrkyttää mitään mitä ei tarvittu.

Lopputulos oli odotusten mukainen. Odotusarvo oli laadukas lopputulos nopealla aikataululla ja se toteutui kuten piti. Uudet kotisivut tukevat yrityksen uutta ilmettä ja ovat vanhoja sivuja selkeästi helpommin navigoitavat ja selkeämmät.

Mikäli itseä arveluttaa ja epäilee oman yrityksen kotisivujen toimivuutta, niin siinä kohtaa pitäisi viimeistään herätä ja tehdä asialle jotain.

- Iiro Mikkola, Eero Mikkola Oy - Mäntsälä

Näin projekti etenee askel askeleelta (4 viikkoa)

1

Kartoitus- ja päätöspalaveri

Kartoituspalaverissa käydään läpi toiveet ja tarpeet. Mitä yrityksenne tekee, kenelle, missä ja miten.

Päätöspalaverissa käydään läpi mitä projekti pitää sisällään, sekä kerrataan projektin kulku. Annetaan tarjous.

2

Tarjous hyväksytään

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kerrataan työnjako. Toimitetaan tarvittavat tunnukset / tilataan webhotelli, johon uudet kotisivut rakennetaan. Kerätään materiaali.

3

Luonnos uusista kotisivuista

Tehdään luonnos uusista verkkosivuista. Ulkoasu suunnitellaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Saat luonnoksen viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Kun luonnos on hyväksytty = 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

4

Sivuston rakennus

Saat tunnukset, jolla on pääsy katsomaan reaaliajassa sivuston rakennusta. Yleensä rakennusvaiheeseen kannattaa varata muutama viikko, riippuen totetutuksen laajuudesta.

5

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on valmistunut, lakkautetaan vanha sivusto ja julkaistaan uusi. Pidetään lopuksi lyhyt päätöspalaveri, jossa varmistetaan että kaikki toimii kuten pitääkin. Projektin päätteeksi annetaan ohjeet sivujen käyttöön.

Keskimäärin projekti valmistuu neljässä viikossa tarjouksen hyväksymisestä. Annetaan myös TULOSTAKUU, mikäli olemme sopineet tilastolliset tavoitteet kotisivuille julkaisun päätteeksi.

6

Projektin jälkeen

Lähes kaikkien asiakkaiden kanssa sivustoa kehitetään eteenpäin vielä julkaisun jälkeenkin. Varmistetaan jatkotoimenpiteillä sivuston pitkäikäisyys.

Miksi juuri Poikkeus?

Yksinyrittäjänä teen kaiken aina viimeisen päälle yli 100 projektin ja yli 100 tyytyväisen asiakkaan kokemuksella. Se että sivuston suunnittelu ja toteutus on saman ihmisen käsissä, varmistaa sen että aikataulu ja budjetti pysyy!

Saat yrityksesi brändiä tukevat verkkosivut, jotka ovat myyvät ja nostavat yrityksestä saadun ensivaikutelman seuraavalle tasolle.

Helppo, nopea ja vaivaton projekti. Ilman mitään piilokuluja tai määräaikaisuutta.

TULOS- ja TYYTYVÄISYYSTAKUU.

Yhteydenpito on jatkossa helppoa kun tietää aina kenelle soittaa.